• Forumbey.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

16 Kasım Pazar burç yorumu - Günlük burç yorumu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan KraL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KraL

Forum Üyesi
Ruhunuz Yeniden Başlıyor
Bu haftanın son günü, tıpkı uzun bir rüyanın uyanış anı gibi. Artık bazı şeyler eskisi gibi hissettirmiyor ve bu iyi bir şey. Hayatınızda neyin bittiğini, neyin kalması gerektiğini çok net görüyorsunuz.

Bugün geçmişle vedalaşmak, kalbinizde yer açmak, kendinizi yeniden tanımlamak için mükemmel bir zaman. “Artık beni üzmeyeni istiyorum” diyorsanız, evren bunu duyuyor.

Günün sonunda sessizlikle gelen huzur, “işte bu benim” dedirtebilir.

☀️
07:00 – 11:00 | Yavaş uyanın, günü hissedin

Sabah saatlerinde acele etmeyin. Uyanır uyanmaz telefona bakmak yerine biraz sessizlik size iyi gelir. Günün enerjisi yumuşak ama farkındalık dolu.

🌤️
13:00 – 17:00 | Kendinizi dinleme zamanı

Öğle sonrası duygularınız yoğunlaşıyor. Bir an durup “ben ne istiyorum?” diye sorun. Bu saatlerde yalnız kalmak veya sevdiğiniz biriyle kalpten konuşmak ruhunuzu arındırır.

🌙
20:00 – 23:30 | Huzurlu kapanış

Akşam saatleri içsel bir ferahlık taşıyor. Bir konuda karar verebilir ya da sadece “bitti” diyebilirsiniz. Bu kez gerçekten bitiyor; geçmişin enerjisi artık çözülüyor.

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumbey.COM

Forumbey.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.