• Forumbey.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

'2023'te bu da mı geldi başıma dediğim birçok olay yaşadım!'

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Artur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Artur

Forum Üyesii
6582f3323a656755050fbb81.jpg

'Kurtlar Vadisi: Pusu', 'Aşk Yolunda' ve 'Bizim Hikaye' gibi yapımlarda yer alan 41 yaşındaki oyuncu Çiğdem Batur, önceki gün Etiler'deki bir etkinliğe katıldı. Gazetecilerle bir araya gelen ünlü isim, 2023 yılında çok darbe yediğini söyleyerek şöyle konuştu:

Alıntı Metni

6582f1933a656755050fbb73.jpg

"SEKTÖR GÜVENİLECEK BİR ORTAM DEĞİL"

Muhabirlerin, "Dost dediğiniz ve sırlarınızı anlatabildiğiniz insanlar var mı?" sorusuna ise Batur, "Sektör gerçekten güvenilecek bir ortam değil. Dost diyebileceğiniz çok insan yok" cevabını verdi.

6582f1ea3a656755050fbb79.jpg

"Ben en çok Nur Fettahoğlu ve Merve Özbey ile can ciğerimdir" şeklinde konuşan güzel oyuncu; "Kardeşimdir onlar benim. Her derdimi anlatırım ve onlarda kalır. Onlar da bana öyledir. Bizim hayatlarımız çok paralel gider onlar ile. Arkadaşlıktan ve dostluktan öte bu iki insan ile ilişkim" diyerek iki isme olan güvenini dile getirdi.

6582f2203a656755050fbb7c.jpg

"HERKESE BİR ŞEY ANLATMAMAM GEREKTİĞİNİ ÖĞRENDİM"

Daha önce anlattığı bir sırrını lise yıllarında başkalarından duyduğunu da dile getiren Çiğdem Batur, "Üniversite ve lise döneminde sanırım bu tarz şeyler çok yaşadım. Karşımdaki insanları o yüzden özellikle seçiyorum. Ya da çok sevdiklerimi... O zamanlarda öğrendim herkese bir şey anlatmamam gerektiğini" dedi.

Çiğdem Batur: Londra'da bir malikane aldım! Neden inandırıcı gelmiyor?
Çiğdem Batur aşkı itiraf etti: Yeni bir ilişkiye başladık

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumbey.COM

Forumbey.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.