• Forumbey.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

31 yıl sonra aynı sıralarda! Öğrencileri öğretmenlerini karşıladı

omeralt

Forum Üyesi
6895ffbbc90da6c897df4d43.jpg

Tacettin Hanoğlu, öğretmenliğe ilk olarak Ordu’da başladı. Rotasyonla Hakkâri’nin Geçitli köyüne atandı. 1994’te ise Yüksekova’nın Güllüce köyüne tayin oldu. Burada 6 yıl görev yapan ve ilk yıllarda beş sınıfı bir arada okuttuğunu belirten Hanoğlu, "O dönemde okulumuz ve lojmanımız vardı. İlk öğrencilerimden biri de Remziye Güneş’ti. 6 yılın ardından Yüksekova 75. Yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okuluna (YİBO) tayin oldum. Daha sonra da Bursa’ya atandım" dedi.

6895ffc7c90da6c897df4d45.jpg

Yıllar sonra köye geldiğinde büyük değişim gördüğünü ifade eden Hanoğlu, "Okulun fiziki yapısı değişmiş, maalesef kötü durumda. Evler de değişmiş. Herkes bahçesine meyve ağacı dikmiş, eskiden her yer kuraktı. Köyü başta tanıyamadım ama çok mutlu oldum. Yeşillik artmış. Burada tanıdığım herkesle görüştüm, bu beni çok sevindirdi. Burada çok anı biriktirdim" ifadelerini kullandı.

Eski öğrencilerinden Remziye Çobanoğlu ise "Yıllar sonra hocamız gelmiş, bizi çok mutlu etti. Bizi unutmamış. Hepimiz çok sevindik. İmkânlar kısıtlı olmasına rağmen bize yardımcı olurdu, hiçbir zaman dövmezdi, bize çok iyi davranırdı" diye konuştu.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumbey.COM

Forumbey.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.