Aaryan
Forum Üyesii
Nihat Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde...Nihat Kahveci: "Sahada isim olarak kendini kanıtlamış çok önemli oyuncuların var ama bize 'Bu maçı rahat kazanacağız' dedirten Beşiktaş futbol takımı nerede? Ya Konferans Ligi'ne düştün zaten..."Nihat Kahveci: "Hakem 7 dakika verdi diye üzülen Beşiktaşlı taraftarlar var. Ben de üzüldüm, 2-1 yenilebiliriz dedim. Bizi bu hale getirdi Beşiktaş. Kuradan önce Lausanne’dan 1 futbolcusunu sayamazdık; 7 dakika uzatma verilince titreyerek izledik!"Nihat Kahveci: "Beşiktaş’ı çok mu eleştiriyorum diye bazen düşünüyorum. Benim mi beklentim çok fazla, yoksa Beşiktaş mı beklentileri karşılamıyor? Lausanne gibi 1 oyuncusunu bile bilmediğimiz takıma karşı 90 dakika oyunun hakimi olamıyorsan, eleştiririm"Nihat Kahveci: "100 kişiye sorduk: Beşiktaş geride üçlü oynayacak; Emirhan, Felix, Paulista. 'Nasıl dizersiniz?' desen, çoğu kişi bunu Emirhan-Uduokhai-Paulista şeklinde dizer ama Ole böyle dizmedi. "Nihat Kahveci: "Beşiktaş, Allah korusun bu turu geçemezse Serdal Başkan ve yönetim kurulunun toplantı yapmasına gerek yok. 'Hocam kendine iyi bak' deyin ve direkt stada inin. Çünkü bu rakip, Beşiktaş’ın ayarında değil."Nebil Evren: "Sol açığı var mı? Yok. Sol beki var mı? Yok. Sağ bek zaten alınacak, stopere netlik kazandırılması lazım, sağ açık...''Nihat Kahveci: "Omurilik oturdu ama kol yok, bacak yok. Sadece omurilik ile olmuyor. Kanadın olmazsa Kartal olamazsın!"duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..