Aaryan
Forum Üyesii
Gökhan Dinç'in değerlendirmeleri şu şekilde...Gökhan Dinç: "El Bilal Touré takıma geldi. Atalanta'ya bir önceki sezon çok ciddi bir bonservis bedeliyle giden, beklentileri karşılayamayan oyuncu. İkinci bir santrafor olarak, yedek santrafor gibi... 23 yaşında bir yatırım transferi gibi görünüyor ve kiralık olarak alındı. Kiralama, satın alma opsiyonuyla gerçekleşti. Beşiktaş, Bilal'in kiralanması karşılığında 3 milyon euro kiralama bedeli ödeyecek. Şunu unutmayalım ki bu bir yatırım transferi. Oynarsa büyük oynar, patlarsa büyük patlar gibi bir durum var. Yani alternatif santrafor olarak alındığı düşünülüyor, ama oynarsa Abraham'dan daha fazla katkı verebileceği beklentisi Beşiktaş yönetiminde mevcut. Ben hep söyledim, Serdal Adalı'nın transfer hamlelerine güveniyorum. Sadece o iki genç oyuncu çok büyük sıkıntı oldu. Bir türlü istenilen verimi alamadılar; bir tanesini gönderdiler, biri kaldı. Elde ne yapacak, ne edecek bilmiyoruz ama zamanla yavaş yavaş takıma oturtmaya çalışıyor. Bilal konusunda şunu söyleyeyim: Evet, iki sezonda çok az süre aldı, sakatlık problemleri yaşadı ama burayı bir sıçrama tahtası olarak kullanmak istiyor ve hala 23 yaşında."duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..