Aaryan
Forum Üyesii
Veli Yiğit: "Beşiktaş'ın yakalamış olduğu havayla önümüzdeki haftaki Galatasaray derbisi önce moral bulduğunu düşünüyorum. Beşiktaş adına sezonu belirleyecek bir derbi olacak."Veli Yiğit: "Beşiktaş'ta oyuncular antrenman temposunun artmasından dolayı çok mutlu ve antrenman yapmaktan keyif alıyorlar. İçeriden gelen bilgi bu yönde Bu sahaya da yansıyor."Veli Yiğit: "Ben Beşiktaş adına inanılmaz umutluyum. Kesinlikle şampiyonluk yarışında olacağını düşünüyorum. Tek kritik nokta savunma hattının uyum sağlayabilmesi."Veli Yiğit: "Ben Beşiktaş'ta El Bilal Toure'nin hastasıyım. Bir İtalyan sayfasında 'Beşiktaş kendi Leao'sunu yarattı.' diye bir başlık gördüm. Ben de katılıyorum. Komple bir futbolcu, çalım yeteneği var, güçlü, driplingçi, hava hakimiyeti var..."Veli Yiğit: "Beşiktaş için yıllardır söylenen 'yedek kulübesi zayıf' kavramını artık rafa kaldırabiliriz. Beşiktaş devre arasına kadar bu süreci istediği gibi sürdürebilirse, 2-3 nokta atışı hamle ile birlikte çok başka şeylerden bahsebiliriz."Veli Yiğit: "İtalyanlar El Bilal Toure'nin her maçını takip ediyor. Uluslararası alanda piyasası çok yüksek bir oyuncu."Veli Yiğit: "Yazın Orkun'un evine gitmiştim. Beşiktaş'a transferi için Benfica'nın onayını beklerken içi içini yiyordu. İnanılmaz şekilde heyecanlıydı."duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..