Aaryan
Forum Üyesii
Ertem Şener'in derbi değerlendirmesi şu şekilde...Ertem Şener: ''Galatasaray-Beşiktaş karşılaşması çok büyük bir maç olacak. Büyük bir derbi. Çok güzel bir derbi. Eğer program olmasaydı, kesin giderdim. Ben bu karşılaşma çok ateşli bir maç olur diyorum. Bir derbinin içinde Beşiktaş yoksa o derbi güzel olmuyor. Son yıllarda derbileri güzelleştiren Beşiktaş. Beşiktaş taş gibi takım. Beşiktaş en zor anında ayağa kalkabilen bir takım. Beşiktaş bu karşılaşmayı alırsa eğer Beşiktaş bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılırsa Beşiktaş bu sezon şampiyon olur. Bu lafımı unutmayın. Bir daha söylüyorum. Beşiktaş eğer Galatasaray'ı yenerse Beşiktaş'ı bu gazla kimse durduramaz. Tammy Abraham oynayıp oynamayacağı belli değil. Ndidi iğneyle falan oynayacak. Tammy Abraham'ın oynama ihtimali çok zayıf. Onun için El Bilal oynar, dedim. Bu tip maçları El Bilal gibi oyuncular da kaldırabilir. Sever. Beşiktaş'ın Galatasaray'ı yenmesi sürpriz değil. Geçen sene Galatasaray'ı ligde yenen tek takım Beşiktaş ama Rams Park orası. Onun için %51 diyorum. Mustafa Denizli gibi. Mustafa hocama selam olsun. %51'ci Mustafa Hoca. %51 Galatasaray %49 Beşiktaş diyorum ama Beşiktaş'ın yenme ihtimali sürpriz değil. Maçın berabere bitme ihtimali daha yüksek. Ben 2-2 diyorum. 2-2 bitebilir. Galatasaray-Beşiktaş maçında çok pozisyon olacak. Penaltı olacak. kırmızı kart olacak. Derbiyi Beşiktaş güzelleştirecek.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..