Aaryan
Forum Üyesii
Zabunoğlu, Yalçın’ın sadece saha içi değil, saha dışındaki duruşuyla da camiaya liderlik edeceğini söyledi.Emre Zabunoğlu, “Beşiktaş camiasında çok ciddi bir kırılganlık var. Bu kırılganlığı sadece bir lider ortadan kaldırabilir. Sergen Yalçın doğuştan bir lider. Taraftarın koşulsuz sevdiği tek isim o. Oyuncular üzerindeki baskıyı kaldıracak, hakemler ve medya üzerinde etkisini hissettirecek bir figür” dedi.Yalçın’ın ikinci döneminde Beşiktaş’ın yeniden umut ışığı yakaladığını belirten Zabunoğlu, “Bu karar belki daha önce alınabilirdi ama artık Beşiktaş’ın bir psikoloğu var. Camiayı tek bir odağa kitleyebilecek belki de tek isim Sergen Yalçın. Onun gelişiyle tribünler yeniden dolacaktır” ifadelerini kullandı.“Beşiktaş Ruhunu Kaybetmişti”Zabunoğlu, Beşiktaş’ın son dönemde sahada ruhunu kaybettiğini dile getirerek şunları söyledi:“Avrupa’da altıncı torba takımlarına elenen bir Beşiktaş izledik. Bu sadece kadro veya teknik direktör meselesi değil. Yönetim, futbolcular, herkesin payı var. Beşiktaş’ın bir ruha ihtiyacı vardı, Sergen Yalçın o ruhu geri getirecek.”“Yalçın Oyunculara Güven Aşılayacak”Yeni dönemde Yalçın’ın kadroda radikal kararlar alabileceğini söyleyen Zabunoğlu, “Sergen Hoca herkese eşit mesafede olacak. Kafasında düşünmediği oyuncuları hemen yönetime bildirecek. Oyunculara ‘Benimle birlikte yeniden başlıyorsunuz’ mesajını vermeli. Taraftar hocayı dinler, bu da futbolcuların özgüvenini geri kazandırır” dedi.Transfer BeklentisiSergen Yalçın’ın mutlaka takviyeler isteyeceğini vurgulayan Zabunoğlu, “İki kanat oyuncusu ve bir sağ bek transferi kesin görünüyor. Kadro sanıldığı kadar kötü değil ama doğru hamlelerle çok daha rekabetçi bir Beşiktaş izleyebiliriz” ifadelerini kullandı.“Beşiktaş’ın Yeni Fatih Terim’i Olabilir”Yalçın’ın kariyerinde bu dönemin kritik olduğunun altını çizen Zabunoğlu, “Sergen Hoca’nın başarılı olması gerekiyor ki ileride üçüncü bir dönemi olsun. Ben Beşiktaş’ın yeni Fatih Terim’ini bulduğunu düşünüyorum. Bu birlikteliğin çok daha büyük başarılar getireceğine inanıyorum” diye konuştu.Son olarak Beşiktaş’ın lige odaklanması gerektiğini belirten Zabunoğlu, “Bu sezon erken havlu atmamak önemli. Önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacak bir Beşiktaş izlemeliyiz. Taraftar ve yönetim güvenini Sergen Hoca’ya verdi, doğru takviyelerle bu güven boşa çıkmayacaktır” diyerek sözlerini tamamladı.duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..