Aaryan
Forum Üyesii
Nebil Evren: ‘’Beşiktaş Başakşehir karşısında 2-1'lik bir galibiyet elde etti. Tabii mesela Beşiktaş'ın 11'ine baktığımızda 7 oyuncusu yeni. Hatta mesela Ndidi de oynayabilseydi 8 olacaktı bu sayı. Salih oynamayacaktı, Ndidi oynayacaktı. Biraz o pencereden de bakabiliriz. Nasıldı Beşiktaş'ın futbolu? Özellikle yani ikinci yarıda veya golü yedikten sonraki reaksiyonu ve oyunu çevirme arzusu, iştaha ve o bölümdeki girdiği pozisyonlar Beşiktaş'ın ileriye yönelik hücumda özellikle üretken, pres yapan, keyif veren bir takıma dönüşme sinyallerini verdi gibi geliyor.’’Nihat Kahveci: ‘’Çok güzel anlattın. Katılıyorum %100 söylediklerine. Ben bir kere Beşiktaş'ı izlerken keyif aldım. Maçı izlerken çok keyif aldım. Bu arada Başakşehir'i de bu anlamda tebrik ediyorum. Çok git gelli maç oldu. Başakşehir de iki gol bulabilirdi. Beşiktaş 3-4 de bulabilirdi. Çok git gelli, tempolu. Güzel bir maç izledik. Keyif aldık. Beşiktaş'ta şu an en mutlu kişi net bir şekilde Sergen Yalçın. Net, tartışmasız. Neden? İkinci dönem dönüş. Alanya deplasmanı ilk maç. İnanılmaz kötü bir ilk yarı. İkinci yarı iyi oynamasına rağmen 2-0 yenilen Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın maç sonunda beklediğimizden daha karamsar bir ortam var dedi. O yüzden bu maçta dikkat et tartışmalarda sahanın kenarında maç sonunda Sergen Hoca'nın vücut diline baktığında haklı bir şekilde en mutlu insan Sergen Yalçın. Çünkü beklenilen ondan futbol ve dokunuş bu maçta oldu ve özellikle de Cengiz'i oynatıp Cengiz gol atınca içinde yaşadığı gururu tahmin edemiyorum. O yüzden haklı bir şekilde en mutlu insan Sergen Yalçın'dır diyorum bu maçta. Sergen hocadır.Çünkü o Alanya maçında sen öyle ya da böyle şampiyon apoletli teknik direktörsün. Dokunuş yok. Sahanın içinde alamadı karamsarım dedi. Şimdi bir Başakşehir maçı daha farklı oynayan Beşiktaş tabii ki kadro farklı çünkü öyle bir topçu geldi ki ben izlerken keyif aldım. Cerny. Muhteşem bir oyuncu. O El Bilal’e yaptığı asist Orkun'un verdiği pasta inanılmazdı. El Bilbil Alanyaspor maçının ikinci yarısında sinyalleri verdi. Dedik ki iyi ki El Bilal Bilal girdi. Heyecanlandık dedik. Bu maçta aynı El Bilal Bilal vardı. sürüyor sürüyor bazen kaptırıyor. Sürüyor adamı geçecek. Kendini bazen Abubakar zannediyor. Geçtim tavana vurdum. Kadıköy'deki deplasmanda hatırla geçti çat vurdu. Gitti kaleciye verdi topu ama adam şimdi Cerny'nin pasında öyle bir gol attı ki son vuruş ustası gibi mücadelesi, özverisi, kattığı tempo, atletizm, enerji. Beşiktaş taraftarı bayılır böyle oyuncuya. İşin defansında da var. Nebil koşuyor ya.’’duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..