Aaryan
Forum Üyesii
Çilingiroğlu, Beşiktaş’ın mevcut kadro yapısında eksikler bulunduğunu ancak Türpraş Stadyumu atmosferinde rakibini geçeceğini söyledi.“Beşiktaş içeride Lausanne’yi boğar” diyen Çilingiroğlu, yeni transferlerden Ndidi’nin takıma kattığı etkiye dikkat çekti:“İkinci yarıda Beşiktaş’ı çok beğendim. Ndidi’nin yüksek performansı ve liderlik karakteri, diğer oyuncuları da psikolojik olarak etkiledi. Taraftar desteğiyle Beşiktaş’ın Lausanne engelini aşacağına inanıyorum.”“Eksikler hâlâ var”Deneyimli yorumcu, Beşiktaş’ın kadrosunda özellikle sol stoper ve sağ bek mevkilerinde ciddi eksiklikler bulunduğunu belirtti. Çilingiroğlu, Rashica gibi hızlı kanat oyuncularının savunmada kullanılmasının yanlış olacağını söyleyerek, “Her süratli futbolcu bek oynayamaz. Savunma içgüdüsü bambaşka bir şey” ifadelerini kullandı.Rıdvan Yılmaz yorumuİskoçya’dan geri dönen Rıdvan Yılmaz hakkında da konuşan Çilingiroğlu, genç oyuncunun mevcut kadroda önemli bir alternatif olduğunu dile getirdi:“Rıdvan’dan çok büyük beklenti olmasın ama şu an oynayanlardan daha iyi performans vereceğini düşünüyorum. En azından bildiğimiz bir oyuncu.”“Beşiktaş’ın bir oyun planı yok”Çilingiroğlu, takımın sahadaki oyun anlayışını da eleştirdi:“Ortada bir oyun planı yok. Sağa atarsa sağdan gidiyor, sola atarsa orada kalıyor. Beşiktaş’ın planı net değil. Eksikleri tamamlamadan Avrupa’da iddialı olmak çok zor.”Transfer için zaman daralıyorBeşiktaş yönetiminin kalan transferleri aceleye getirmemesi gerektiğini vurgulayan Çilingiroğlu, buna rağmen zamanın kısıtlı olduğunun altını çizdi:“Artık Jurasek gibi hatalı transfer yapma lüksü yok. Yeni alınacak her oyuncunun direkt katkı vermesi gerekiyor. Çünkü Avrupa’da hedef koymak istiyorsanız 20 gün bile çok kısa bir süre.”duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..