Aaryan
Forum Üyesii
Tayfun Bayındır’ın değerlendirmeleri şu şekilde…Tayfun Bayındır: ‘’Geçen hafta 3 aşağı 5 yukarı hemen hemen aynı başlık birçok gazetede vardı. Kartal'ın dönüm maçı Göztepe’ydi. Bugün de Kartal'ın dönüm maçı Kayseri. Beşiktaş'ın dönüm maçı kalmadı ki. Beşiktaş en az hasarla ligin devri arasını şimdi planlıyor kafasında. Sergen Hoca öyle yapıyor bence. Ya ne diyeceksin Sergen Hoca'ya da? Çıkacağı maça bak. Erteleme maçı ki oynatacak oyuncusu yok. Cengiz kenarda oturdu. Tamam, oturuyor kenarda. Jota toparladı oynar. Rıdvan'ı bilemem. Genel anlamda konuşuyorum bunları yarınki maç özelinde değil. Cengiz kenarda olur diyelim ki sonraki maçta lig maçında ertele maçından sonra. Gökhan banko oynar. Jota oynayabileceğini gösterdi. El Bilal kesin oynar. Djalo kesin oynar. Taylan artık orada olur diye düşünüyorum ve Cerny kesin oynar. Yani nereden bakarsan bak şurada 6 tane 11'in banka oyuncusu görünüyor ve oynatamıyorsunuz. Zaten haber göndermişler. Solskjaer sen gelip takım başına çık diye…Ya gerçekten Sergen Yalçın'ın yanında olmak ister misin? Asla istemezsin şu anda. Tamam rakibiniz de eksik olabilir ama bu maçı dönüm maçı olarak görüyorsunuz.Rashica’ya da aslında kağıt üzerinde şu ana kadarki uygulamalara bakarsak Sergen hocanın 11'inde yok. Svensson o da yok ama bu maçta banko oynayacaklar. Ne acayip bir durum. Sezon başındaki tüm ertelemelerin yanlış olduğu ortaya çıktı mı? Niye ertelendi? Bunu sadece Beşiktaş söylemiyorum. Bu Başakşehir için de geçerli Samsunspor için de geçerli. Fenerbahçe için de geçerli.’’duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..