Aaryan
Forum Üyesii
Engin Baltacı:"Beşiktaş jimnastik kulübü tüzüğümüzün 39. maddesi gereği, öngörülen koşulları 04 Eylül 2025 tarihinde yerine getirerek Beşiktaş Divan başkanlığına resmen aday oldum. Beşiktaş Divan Kurulu Başkanlığına adaylık konusu ile ilgili, Beşiktaş’ın gündeminde olan hususlarda bir görüş ifade etmem gereği hasıl oldu.Beşiktaş'a bir çivi çakmayı vaat eden herkese, bunu hangi niyetle yapıyor olurlarsa olsunlar, ben ancak teşekkür ederim. Umarım ve dilerim ki yakın zamanda seçimden sonra divan kurulu lokalinde birlikte bir çay içme fırsatımız olur. Yardıma ihtiyaçları olduğunda ben ve arkadaşlarım, elimizden geldiğince yardımcı oluruz. Hep söylediğim bir konuyu yeniden vurgulamak istiyorum, Beşiktaş'a ilişkin konular sadece Beşiktaş platformlarında ve Beşiktaş yetkilileri ile konuşulur, bu benim görüşümdür elbette, bunun dışındaki uygulamalara da kişisel görüşleri ve davranışları olduğu için saygı duymaktan başka yapacağımız bir şey yoktur."Duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..