Aaryan
Forum Üyesii
Erbatur Ergenekon’un ifadeleri şu şekilde… Erbatur Ergenekon: "Kafamda çok soru işareti vardı, Beşiktaş konuşmaya başladığımızda. Bu yüzden şunu anlıyorum: Hocam, sen de yeni gelmedin. Bu takımda bazı oyunculara dokunuş, oyunda biraz daha gelişim görmek taraftarın hakkı. Bu bir başlık. Ama öte yandan, az önce saydığım noktadan da gidelim. Bu kadar eksikle, bu kadar transfer henüz gerçekleşmemişken, oyuncular gitmişken; Rafa, Demir, Ege Kartal çıkmışken, sol bekte yeni transferin oynamayacak noktadayken, anlaşma noktasına gelip anlaşamadığın üç tane sağ bek varken, bunu sadece hocanın üstüne yıkmak da olmaz. İki tarafta da transferler yetişmedi. Evet, ama bu sadece hocayı kurtaracak bir durum olmamalı. Hoca gitsin, her şey düzelecek; ya düzelmiyor. Son kısa sürede sekiz tane hoca gitti. O yüzden orayı da iyice oturup konuşmak ve tartmak lazım. Bu transferler tamamlandığında -ki bence geç kalındı, bence değil, zaten geç kalındı... Bir yandan da, bitmek üzere olan transferler vardı. Ya şimdi, hatırlayalım; Mehmet Özdilek hocanın Orkun'un tanıtım videosunda ‘Bir sonraki göreve gidiyorum’ dediğini. Şifa hocama buradan selamlar, hastasıyım, bilir. Yani, orada da bir planlama yaptınız, orada da bir gecikme var. Şimdi bu gecikmeleri yokmuş gibi davranmayalım ama bir yandan da, bazen bir dokunuş yaparsınız, bütün yanlışları düzeltirsiniz. En azından düzeltmek için bir adım atmış olursunuz. Olur bu. Mesela Ndidi transferi, tam bu konuştuğumuz gibi, biliyor musun? Çünkü bu takım bağırıyordu her maçta. Altı numara diye bağırıyordu. Bu takım bağırıyordu çünkü hani ‘bırakınız yapsınlar, bırakınız geçsinler’ şeklinde sürekli Beşiktaş'ın savunmasına rahat rahat geliyorsunuz. Kalabalığın arkasında pozisyon bulabiliyorsunuz. Ndidi tam ilaçtı ve bu arada diğer oyuncularınız Orkun'un ve Rafa'ın da performansını inanılmaz arttırırdı. Bir de şu var: Bu transfer buraya gelmişken iptal… Tabii, transfer çok zor bir süreçtir.”Erbatur Ergenekon: "Bu transferin Beşiktaş adına bitmesi lazım. Eksikleri kapatacak bir isim olarak her şeyi düzeltebilir. Son dönemde çok aksilikler oldu, transferler tamamlanmak üzereyken... Bu arada, Sayın Başkan'ın duruşunu çok doğru buluyorum. Zaten Bright'ın kendisi de sonradan pişman oldu, onu biliyoruz. Kyle Walker-Peters, eşinden dolayı İngiltere'de kalmak istedi. Ona bir şey yapamazsınız. Bunlar transferde olabiliyor. İddia ediyorum; Atiba kadar, Josef kadar etki oluşturur Ndidi'nin transferi. Josef ve Atiba etkisi gibi hem mental, hem fiziksel hem de oyun anlamında etki göstereceğini düşünüyorum. İvedilikle bitirilmesi gerektiğini düşünüyorum." duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..