Aaryan
Forum Üyesii
Eyüp Yardımcı;"Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, kadro yapılanmasındaki sıkıntılardan bahsetti. Sizce de Beşiktaş kadro yapılanmasında bir sıkıntı var mı?"Celal Kolot:Kesinlikle var.Sergen Yalçın'ın istediği oyuncular alınmadı. Başkanın Sergen'e söz vermesine rağmen anlaşma sırasında... Gökhan Sazdağı ve Cengiz, hiç yoktan iyidir diye hocanın son anda mecburen takıma kattığı futbolcular.Bu arada sol açık transferi diye sağ açık aldık. Adam İzmir'de kulübenin önünden sahaya girdi, sonra bulunamadı; bir daha Kordon'a gitti herhalde!Ben maçı izlerken ne gördüm, ne ismini duydum. Hoca stoper, 8 numara ve sol ön istedi, alınmadı. Sol beklerin ikisi bir Masuaku etmez. Sağda da bir Rosier, Ghezzal yok. Bu arada transfer bittikten sonra Serkan Reçber’i getirmek de neyin nesi, anlayamadım!Yani Beşiktaş'ta plan program yok; doğaçlama oyuncu alınıyor, satılıyor. İşimiz çok zor. Hem Sergen'in, hem bizlerin taraftar olarak. Zaten Sergen de "Konuşacağım şeyler var ama şimdi konuşamıyorum" dedi!duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..