Aaryan
Forum Üyesii
Tayfun Bayındır;''Serdal Adalı benim çok önemsediğim bir spor adamıdır. Beşiktaş başkanlığı, Jokey kulüp başkanlığı... Onları bir tarafa koyarak, o şapkalarını bir tarafa koyarak dostumdur. Kendisini de çok severim.Beşiktaş'a ciddi katkı sağlayabileceğini, bunun için çaba sarf ettiğini iyi biliyorum. Dünkü basın toplantısı bir gazeteci olarak, bir iletişimci olarak benim adıma facia idi....Çok net söylüyorum, facia idi...Bir iletişimci başkanlarına, yöneticilerine yön verici olur. 1,5 saatten fazla bir basın toplantısı arkasından da kendinizi bağlıyorsunuz 10 tane soru alacağım diye...Bir de başında diyorsunuz i! Gündem çok yoğun, kısa konuşacak. Meslektaşım, çok severim Bülent'i ama siz açıyorsunuz, diyorsunuz ki; Gündem çok yoğun bugün. Sayın başkan kısa konuşacak. Ne anlıyorsunuz? Kısa konuşacağı için soru cevaptan yürüyeceğiz. On tane de soru alacağız.Başkan 1,5 saat konuşuyor. Uzun sürdü. Biz yayına girdik, ben çıktım. Normalde 20 dakikayı geçmez. 10 soru ile niye kendinizi bağlıyorsunuz. Başkan konuştuktan sonra birkaç soru alacağız dersiniz. Sorular ne oldu sonra? Başkanın yaptığı açıklamalar üzerine aynı sorular bir daha soruldu. Zaten başkan ne diyor? Siz zaten birazdan Serkan Reçber'i soracaksınız. Siz sormadan ben söyleyeyim diyor. Bitti soru gitti...Benim adıma böyle. Yoksa açıklamalar içinde çok önemli şeyler var.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..