Aaryan
Forum Üyesii
Beşiktaşımız yine ne yaptı etti, zayıf rakibe karşı işi zora sokmayı başardı. İsviçre'nin sıradan bir takımına karşı böyle bir oyun beklemiyordum.Takım savunmamız çok zayıf. Her maçta olduğu gibi bu maçta da aynı şeyleri yaşadık.İlk 35 dakikada rakibe 4 tane net gol pozisyonu verdik.Kornerlerde ve duran toplarda adam markajı yerine alan markajı yapmamız lazım. Açıkça görüldüğü gibi Felix gibi ağır bir stoperle her duran topta gol yiyiyoruz. Talibi varsa Felix hiç düşünmeden yollanmalı. Hatta giderken yanına Paulista 'yı da alabilir.çağımızda futbol bir bölge strateji oyunu. Birinci bölgede oynayanlar iyi defans yaparak kapanır ,alan daraltır, rakibi rahatsız eder. Biz bunları yapabiliyor muyuz?Birinci bölgenin her maçta performansı kötü bu da diğer iki bölgede sıkıntı yaratıyorBu turu biz geçeceğimize inanıyorum ama böyle vasat rakiplere karşı ilk maçta işi bitirmeliydik.Sayın Başkanımız transfer için acelemiz yok diyor. Sayın başkanım yanılıyorsunuz, çok acelemiz var.Arrayo, Svensson, Ricardo, Jurasek'i aldınız paralar boşa gitti. Orkun, Rafa, Abraham, Ndidi gibi kalitesini ispatlamış oyunculara yönelmeliyiz.Hocanın eline iyi bir malzeme verilmedi. Eldekilerle maksimum fayda sağlanmaya çalışılıyor. Bugün oynadığımız rakibin hocasının elindeki oyuncuların kapasitesi de bizimkilerin üstünde değildi. Bir çok gol pozisyonu verdik, bu kupada bu tip rakiplere karşı eze eze üstünlük sağlayıp final oynamalıyız.Yönetim bu boş tribünlere bir çözüm bulmalı, Beşiktaş’a yakışmıyor ,şu an için atılacak en mantıklı adım bilet fiyatlarının indirilmesi yönünde olacaktır. Bizim taraftarımız zengin değil .Tekrar eskiye dönülmeli, halka inilmeli ki Kapalı Çarşıda' ki çırak da gelsin, kendi ve ailesi için hayat mücadelesi veren, çoluğuna çocuğuna ekmek götüren memur da hayatındaki belki de tek zevki ve tutkusu olan Beşiktaş maçlarına gelebilsin . Gelsinler ki sahada şartlar kötüye giderken, maçı çevirmek için hayatın savaşını vermiş insanlarla bir bağ kurulsun ve takımla birlikte maça ortak olunsun , bu duygu birleşmesi kesinlikle şart.Bugün sokaklarda çocukların bir çoğunun üzerinde sarı kırmızı formayı neden görüyoruz? Çünkü başarısız olan yönetimleri kurtarmak için yaratılan ' Biz Seni Sevinmek İçin Sevmedik' sloganı ile iki nesil büyüttük. Bu kafa yapısıyla devam edildiği müddetçe de Beşiktaş bir nesli daha kaybedecek...Masis Kuyumcu / Duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..