Aaryan
Forum Üyesii
Gökhan Dinç ve Mehmet Ayan’ın değerlendirmeleri şu şekilde…Gökhan Dinç: ‘’Sergen Yalçın'a olan sevgim, inancım ve güvenim sebebiyle söyleyebileceğim bir cümle var. Sergen Yalçın istiyorsa, Sergen Yalçın Cengiz'den yeniden eski Cengiz'i çıkartacağım diyorsa vardır bir bildiği deyip gitmek lazım. Maliyeti son derece düşük. Ama...’’Mehmet Ayan: ‘’Düşük mü?’’Gökhan Dinç: ‘’Düşük tabii. 2 milyon maaşını yarısı, maaşın yarısını Beşiktaş verecek. Kiralama bedeli de yok, satın alma opsiyonu var.’’Mehmet Ayan: ‘’2 milyon mu verecek Beşiktaş.’’Gökhan Dinç: ‘’Evet, 2'yi Beşiktaş verecek, 2'yi de o verecek, Fenerbahçe verecek.Mehmet Ayan: ‘’2 milyon euro Beşiktaş Cengiz'e maaş vererek sen bana mantıklı ve uygun diyorsun. Anlaştık yani.’’ Gökhan Dinç: ‘’Yani Sergen Yalçın'ın üzerine yapacağı katkı sebebiyle muhtemel… Kaç alacaksın abi? 700 bin euroya mı alacaksın? Allah'ını seversen.’’Mehmet Ayan: ‘’Cengiz'in serbestliği olsa, dışarıda olsa kaç para maaş vereceksin?’’ Gökhan Dinç: ‘’Minimum 5'ten fazla aşağı istemez. Bonservisi elindeyse. İstemez.’’Mehmet Ayan: ‘’Sen ne verirsin? Gökhan Dinç: ‘’Ben vermem Cengiz'e.’’Mehmet Ayan: ‘’Tam da bunu söylüyorum. 700 bin euro işte orada.’’Gökhan Dinç: ‘’Tamam, ben vermem ama ben diyorum ki ben Sergen Yalçın değilim. Sergen Yalçın bu oyuncu ile ilgili daha Beşiktaş teknik direktörü değilken kurduğu cümleler ortada.Ben de diyorum ki Sergen Yalçın Cengiz'den Cengiz'i çıkartabilir mi? Benim inancım var. İnşallah da çıkartır.’’ Mehmet Ayan: ‘’Sergen Yalçın Cengiz'den Cengiz'i çıkartabilir tek koşulla. Cengiz isterse.’’Gökhan Dinç: ‘’O da istesin.’’ Mehmet Ayan: ‘’Ozan istedi. Ozan'ın göbeği benim gibiydi. Sergen Hoca o aldı. Aldı onu Alanya'da…’’Gökhan Dinç: ‘’Ozan'a yaptım, buna da yaparım diyor.’’ Mehmet Ayan: ‘’Yaparım diyor. Nerede? İstanbul'da…’’Gökhan Dinç: ‘’Yapacak belki.’’Mehmet Ayan: ‘’Cengiz'in en büyük futbol dışı alamet-i farikası ne? Sen daha iyi bilirsin. Benim o kadar gece hayatım yok.’’Gökhan Dinç: ‘’Estağfurullah. Sergen Hoca, insanlar isterse yemekte kola içebilir diyen özgürlükte sahadaki performansa bakan bir adam. Cengiz Ünder ve gece hayatı yan yana şu anda duruyor. Sergen Hoca oradan onu alabilecek mi sence?’’Gökhan Dinç: ‘’Alabilecek biri varsa Sergen Hoca'dır. Bir de Fatih Terim'dir.’’duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..