Aaryan
Forum Üyesii
Galatasaray’ın Liverpool karşısında gösterdiği performansı Beşiktaş karşısında sergileyebileceğini düşünmüyorum. Bugün sokakta kiminle konuşsanız, çoğu Galatasaray’ı favori görüyor. Ancak unutmamak gerekir ki derbilerin havası bambaşkadır; favorilerin kaybettiğine çok kez şahit olduk. Bugün de buna benzer bir senaryo yaşanabilir.Sergen Hoca’nın dersine iyi çalıştığından ve Galatasaray’ın etkili isimlerine karşı önlem alacağından şüphem yok. Galatasaray, taraftar baskısının da etkisiyle tempolu başlayacaktır. Fakat Beşiktaş kontrollü oynar ve erken bir gol yemezse, geçen her dakika siyah-beyazlıların lehine işleyecektir.Savunmada az hata yapmalı, orta sahamız savunmaya yakın oynamalı. Bu disiplin sağlanırsa Beşiktaş’ın etkili hücum silahlarıyla gol ya da goller bulması işten bile değil.Ayrıca unutmamak gerekir ki Galatasaray’ı ligde son yenen takım yine biziz. O seriye yeniden son verebiliriz. Bu galibiyet, Beşiktaş’ı ligde bambaşka bir noktaya taşır. Ben bu maçı kazanacağımıza inanıyorum.Masis Kuyumcu / Duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..