• Forumbey.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

"Fenerbahçe'ye gelmek isterim"

DanieL

Forum Üyesii
Transfer sezonunun flaş isimlerinden Hakan Çalhanoğlu'nun Fenerbahçe'ye transferinde önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Adı sık sık Galatasaray ile anılan ve Fenerbahçe'nin ilgilendiğini belirtmesi sonrası Fenerbahçe ile görüşmelere başlayan Hakan Çalhanoğlu'nun transfer gelişmeleri hareketlendi. Fenerbahçe'ye ön yargım olmaz Ali Koç, milli oyuncuya durumunu ve şartlarını sordu, Hakan ise "Başkanım benim F.Bahçe'ye karşı bir ön yargım yok ve asla da olamaz. Şartlar oluşursa F.Bahçe formasını da giyerim. Gelmeyi isterim" dediği öğrenildi. Bu sözlerin ardından Fenerbahçe cephesinde transfer çalışmaları hızlandırıldı. 30 milyon € talebi Almanya'da Hamburg, Karlsruhe ve Leverkusen formaları giyen oyuncu, Milan ile adım attığı Serie A'da kontratı bittiğinde Milano şehrinin bir diğer ekibi Inter'e gitmişti. Futbolcu için Inter'in 30 milyon Euro bonservis talep ettiği öğrenildi. İtalya'da 6.5 milyon Euro kazanan Hakan Çalhanoğlu, Fenerbahçe'den maaş olarak 10 milyon Euro ve 3+1 yıllık kontrat istiyor. Yönetim maliyeti düşürmek istiyor Yönetim, temkinli adımlar atarken görüşmelere de hız verecek. Fenerbahçe, bonservisin ilk etapta 20 milyon Euro'ya inmesini, Hakan'ın da 7.5 milyon Euro'ya düşmesini bekliyor. (Sabah)

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumbey.COM

Forumbey.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.