Aaryan
Forum Üyesii
Evren Göz'ün değerlendirmeleri şu şekilde...Evren Göz: ''Beşiktaş maçı da çok önemli bir maç. Derbi ve kesinlikle hani lige iyi başlandı. Beşiktaş işte hoca değiştirdi. Oyunu gelgitli gibi bakmamak lazım. Bir kere derbi maçları diğer maçlara bakarak yorumlanacak 90 dakikalar değil. Tarih bize bunu defalarca defalarca gösterdi. Ben Galatasaray açısından asla kolay bir maç beklemiyorum. Beşiktaş'ın kredisinin de puan kayıplarından dolayı çok fazla olmamasından dolayı ve lige de tekrar tutunup zirve yarışına ben de buradayım, ben de şampiyonlukta adayım demek için ekstra motivasyonla çıkacağını düşünüyorum. Hafta içi Galatasaray'ın çok yoğun bir maçtan çıkmış olması. Liverpool maçı öyle böyle bir maç değildi. Yani oyuncuların ikili mücadelelerde en üst seviye oynadığı, varını yoğunu ortaya koyduğu ve maç bitince takımın yarısı kendisini yere bıraktı. Biz orada panoramik stüdyodaydık ve arkamız dönüp baktık oyuncuların yarısı yerdeydi son düdükle beraber istemsiz bir şekilde. Tabii yani kora kor bir mücadele oldu. Ve bu açıdan Galatasaray'ın ben kadroda Okan hocanın birkaç değişiklik yapacağını tahmin ediyorum ve yapması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü Sallai gibi, Sane gibi, Eren gibi mesela. Bazı oyuncuların Liverpool maçında ilk 11de olmayan oyuncuların derbide ilk 11'de başlama ihtimali bulunuyor. Tabii ki daha süre var. Daha son antrenman yapılmadı ama o kadroda ufak tefek değişiklikler olacaktır. Galatasaray taraftarı Liverpool maçında en az oyuncular kadar mücadele etti. O da çok acayip bir atmosferdi. Derbide de yine aynı motivasyonla Galatasaray'ın sahada olacağını düşünüyorum. Beşiktaş maçları son yıllarda puan durumundan bağımsız olarak ki geçen sene Galatasaray'ı tek mağlup eden takım Beşiktaş'tır ve muhteşem oynayarak hak ederek kazanmıştı. Ondan önceki sezonlarda hatırlıyorum Şenol Güneş dönemi Okan Buruk'un Vodafone Park'tı adı o zaman şimdi Tüpraş Stadı çok zorlandığı ve mağlup olduğu bir maçtı. Dolayısıyla Galatasaray Beşiktaş maçları çok keyifli geçiyor. Ben yine Sergen Hoca'nın da oyun stilinden dolayı çok hareketli iki takımın da atak oynadığı ve bol pozisyonlu bir derbi bekliyorum. Tempolu bir derbi bekliyorum ve cumartesi günü gerçekten Galatasaray için beklenenden daha zor olma ihtimali yüksek bir derbi bekliyor bizde.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..