• Forumbey.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

HABERLER || Mahsun Kırmızıgül fırsatçılık yapanları hedef aldı!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nova
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nova

Forum Üyesii
63f865f386b24a18bc2e4801.jpg

Asrın felaketinin ardından afet bölgesine giden ve yakın arkadaşı Haluk Levent'in kurucusu ve başkanı olduğu Ahbap Derneği koordinesinde yardım çalışmalarına katılan Mahsun Kırmızıgül, "Böylesi içimi ürperten, beni böylesine yıkan bir trajedi ile karşılaşmadım. İnanın hayatımın tokadını yedim" demişti.

"LÜTFEN YARDIM ETMEYE DEVAM EDİN"

Instagram'da 'Acıyaman' mesajı ile bir video yayınlayan sanatçı, ildeki durum hakkında bilgi vermiş ve 'yardım' vurgusu yapmıştı.

Alıntı Metni

63f8660186b24a18bc2e4803.jpg

"ÖLENE KADAR UNUTMAYACAĞIM"

Adıyaman’da 12 gece enkazlarda, umut bekleyenlerin yanında, soğuk sokaklarda, çadırların yanında, parklarda, köylerde, mezralarda insanların acı dolu çığlıklarını dinledim. Ağladık ve sarıldık birbirimize. Ben hayatımda bu kadar sarsılmadım. Bu felaketi ölene kadar unutamayacağım.
63f8660b86b24a18bc2e4805.jpg

"DEPREMZEDELERE TELEFON DAĞITIN"

Sosyal medya hesabından bu kez 'iletişim' konusunu da gündeme getiren Mahsun Kırmızıgül, şu ifadeleri kullanmıştı:

Alıntı Metni

63f8673086b24a18bc2e4810.jpg

"EV SAHİPLERİ KİRALARI ÜÇ KAT ARTTIRDI"

Depremzedelerin yanında olan 53 yaşındaki sanatçı, bu süreçte fırsatçılık yapanları hedef aldı. Fiyat artışı yapan nakliye firmalarına ve ev sahiplerine tepki gösteren Mahsun Kırmızıgül, "İnsanlarımız tek yürek olup yardımlaşırken, bazı gözü doymaz fırsatçılar depremzedeleri kazıklamaktan utanmıyorlar. Asansör ve yük taşıyıcıları beş kat, ev sahipleri kiraları üç kat arttırmış durumda. Depremzedelerimizin şu an ortak feryadını iletiyorum. Allah belanızı versin" mesajını yazdı.
63f865ec86b24a18bc2e47ff.jpg

Enkazdaki Barış Manço duvar yazısı duygulandırdı!, Özge Özpirinçci: İyileşmemiz uzun sürecek!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumbey.COM

Forumbey.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.