Aaryan
Forum Üyesii
Hala eksik çok varBeşiktaşlı oyuncuları tebrik etmek lazım. ST.Patrick's karşı oyunun başından, son dakikasına kadar maçı domine ettiler. Müsabaka boyunca da oyuna hakim olan taraf Beşiktaş'tı. Pas trafiğini çok iyi yönettiler, pozisyonlar buldular ve rahat bir şekilde oynadılar. Rakibin zayıf olmasına rağmen gevşemeden oynadılar,oyuncularımızın ilk toplara basışı, belli bir plana bağlı kalarak oynaması bundan önceki maçlara nazaran oynadıkları oyun umut vericiydi . Ole hoca, az hata yapıp, kenarda, sahadaki futbolcular kadar hırsını gösterdiği müddetçe, yönetim yıldız transferler yapıp eksikleri giderirse takım farklı bir kimliğe bürünür. Transferlerde yönetim elini çabuk tutmalı kesenin ağzını açıp takımın oyuncu kalitesini arttırırsa hocanın da eli rahatlar. Profesyonel hayatı boyunca iyi kulüplerde futbol oynamış futbolu bıraktıktan sonra da teknik direktörlük yapmış birini bu kadar yok saymak bana çok doğru gelmiyor.Hedef şampiyonluk ise kaliteli isimler şart rakiplerin kadro zenginliğine ulaşmamız gerekiyor. Hemen hemen her mevkiye oyuncu gerekiyor. Ama bu oyuncuların da kalitesi Rafa Silva gibi olmalı. Orkun ve Abraham yeterli mevcutla idare edelim denirse bu sezon da geçen sezonların tekrarını yaşarız.Özellikle Orkun Kökçü transferi sezon başında moralleri üst seviyeye çıkarmıştır.Şuan yapılması gereken şey her iki kanada sadece topu rakip alana taşıyıp orta yapan değil skora da katkı verecek oyuncu bulmaları şart. Başkan bunun için lütfen paraya kıyın.Eğer geçen sene gibi sağ ve sol kanatlar iyi olmazsa, bu iki mevki ihmal edilirse Tammy Abraham'dan İmmobile den farklı bir performans göstermez..Bir tane daha santrfor lazım uzun bir lig maratonunu tek santrfor ile geçirmemeliyiz.Rakiplerin santrfor bölgesinde birbiri ile rekabet edecek kalitede en az iki oyuncusu var,sezon içinde sakatlık ,cezalı olma ihtimalini de göz önünde bulundurmak gerekiyor. Bu mevkiye Abraham kalitesinde bir isim daha almalıyız. Bugüne kadar yapılan transferi organ nakli gibi düşünmek lazım .Bünyeye uyum sağlamadığı ortada faydası olur diye düşünüldü , şuan kurtulmak için büyük çaba sarf ediliyor.Son zamanlardaki kadro planlamasındaki hataları görüp bundan ders almak gerekirSon dört senedir kalan günlerini sayan kanser hastası gibiyiz. Her geçen gün daha kötüye gidiyoruz. Kimse çare olamıyor. Allah sonumuzu iyi etsin..Demir Ege'nin takıma uyum sağlaması için en az bir sene daha gerekiyor. Daha sert bir ligde, ilk 11 de oynayacak bir takıma kiraya vermemiz onun tecrübe kazanmasını sağlayacaktır. Kartal Kayra'nın ondan daha iyi durumda olmasının sebebi, Türkiye süper liginde oynamış olması. Tekmelerin havada uçtuğu bir ligde ilk 11 oyuncusu oldu, kendini geliştirdi, 1 sene daha bu şekilde devam etmesi onun ve tabii takımın uzun vadede lehine olabilir. Felix ile stoperde daha çok korku filimi izleriz. İlgilenen kulüp varsa beş dakika düşünmemek lazım, Paulista da o kadar iyi değil bu mevkiye Zago ve Ronaldo tarzı oyuncular şart. Sol bek alındı, Masuaku'yu arar olduk. Svensson alındı , Rosıer' i arar olduk, Omar Colley ağır dendi, yollandı Felix onu mumla arattı.Sayın Başkanıma güvenmek istiyorum. Geçmişte yaptıkları geleceğin teminatıdır, diyerek doğru adımlar atacağına inanıyorum. Şuana kadar yapılan iki faydalı transfere karşılık üç tane fayda gösteremecek isim alması beni şaşırttı.Beşiktaş taraftarı bunları hak etmiyor. Düşünün başarısız bir sezondan sonra bile kombineler kapış kapış geldi,.Sayın Yıldırım Demirören yönetiminde futbol şube sorumlusu olduğu zaman yaptıklarının benzerini bekleyenler şuana kadar hayal kırıklığı içinde evet belki o dönem ekonomik olarak güçlü bir başkan vardı ne istedi ise aldı ama biz o başarıları sayın Serdal Adalı yapıyor zannetmiştik .Masis Kuyumcu / duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..