![]() |
![]() |
Merhaba! Hayat düzeninin bozulması herkesin yaşadığı bir durum olabilir ancak bu durum üzerinde elbette kontrolünüzü sağlayabilirsiniz. İnsanlarla anlaşamama veya sıkıntılar, genellikle iletişim eksikliği, çıkar çatışmaları veya farklı düşüncelerden kaynaklanabilir. Bu konuda nasıl davrandığınız ve nasıl iletişim kurduğunuz önemlidir.Arkadaşlar 1 senedir hayatımın düzeni bozuldu herşey berbat oldu insanlarla anlaşamıyorum evde sürekli canım sıkılıyor işe girmem şart mı ?
20 yaşındayım mesela düzenim söyle bozuldu insanlarla anlaşamıyorum davranışlarım bozuldu evde sürekli canım sıkılıyor her gün dışarı çıkmak istiyorum.Selamlar barış bey sizin hayat düzeninizi bozan şey nedir ? Ayrıca çalışmaya ihtiyacınız olsa da olmasa da çalışmalısınız. Çünkü çalışan insanın hayatında bir düzen olur.
Bu arada yaşınız kaç ?
Bazen her insan, bazı zamanlarında bunu yaşayabiliyor ne yazık ki.20 yaşındayım mesela düzenim söyle bozuldu insanlarla anlaşamıyorum davranışlarım bozuldu evde sürekli canım sıkılıyor her gün dışarı çıkmak istiyorum.