Aaryan
Forum Üyesii
İlhan Mansız'ın değerlendirmeleri şu şekilde...İlhan Mansız: ''Öncelikle benim beklentim tabi ki bu maçta Beşiktaş'ın bu kadar rahat kazanması değildi. Ana nedenlerinden bir tanesi de fazla oyuncuyla, eksik kadroyla gitmesi, statü gereği yeni transferlerin bu maçta oynayamayacak olması. Onun dışında son haftalarda alınan olumsuz sonuçlar dışında aslında oynanan futbol da çok fazla tatmin edici değildi. Olumlu sinyaller verilmiyordu ve Rafa Silva'nın bu maçta hat-trick yapıp yıldızlaşması da muhtemelen son iki maçtır oyundan çıkmasından dolayı bir pozitif reaksiyon. Yani bazen oyuncuyu kaybedebilirsin, belli aralıklarda da pozitif bir reaksiyon gösterip 'Hocam bak beni bir oyundan çıkartamazsın, ben bu takımın yıldızıyım, bana ihtiyacın var, bu takım benimle daha iyi olur' şeklinde mesajını vermiş oldu. 3 gol attı sahada. Vermesi lazım. Tabii ki içine kapanık, biraz sakin bir oyuncu olduğu haberlerini aldım. Çok fazla arkadaşlarıyla iletişim kurmayan veya basın karşısına çok fazla konuşmayan bir oyuncu. O yüzden özellikle bu tarz oyuncular ruhsal ve mental olarak böyle durumlardan olumsuz etkilenebilirler. Ama yıldız oyuncu olduğunu gösterdiği performansla tekrar kanıtlamış oldu.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..