• Forumbey.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Kerem Aktürkoğlu iddialarına yanıt

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DanieL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DanieL

Forum Üyesii
Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Hakan Safi, Kerem Aktürkoğlu hakkında açıklamalarda bulundu. Hakan Safi, Kerem Aktürkoğlu'nun ödemelerinde hiçbir sorunun yaşanmadığını dile getirdi. Hakan Safi, "Yakın zamanda Kerem Aktürkoğlu'nu transfer ettik. Kendisinin yaşam stili, benim hayatıma benzediği için kendisini bizzat transfer etmek istedik, Fenerbahçe'ye getirmek istedik." ifadelerini kullandı. Hakan Safi, Kerem için çıkan maaş haberleriyle ilgili "Geçen hafta böyle bir haber çıktı. Ben takip etmiyorum, arkadaşlarım söyledi. Şaşırdım. Söyleyenin kim olduğunu söylediklerinde çok şaşırmadım. Biz bir hayal kurduk. Hayatı bana benzeyen bir topçu transfer etmek istedim, niye Kerem derseniz. O da Anadolu'dan çıkmış, genç, yetenekli birisi, fırsat verildiğinde neler yapıldığını göstermesi adına önemliydi. Biz de tekrar bu fırsatı verdik. Kerem, Fenerbahçe'ye geldi. Benim sözüm paradan daha kıymetli dedim. Ali Başkanımız istiyorsan kontratına madde yazalım seçimi kazanamazsak Kerem'in parasını ödemekten vazgeç, dedi. Olmaz dedim, şu an Kerem parasını özel imaj kontratıyla şirketimizden almaya devam ediyor. Bizim artık sahaya konsantre olmamız lazım." yanıtını verdi.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumbey.COM

Forumbey.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.