• Forumbey.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Kjaer'den Türkiye itirafı!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DanieL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DanieL

Forum Üyesii
Kariyerinde Fenerbahçe ve Milan gibi kulüplerde forma giyen Simon Kjaer, La Gazzetta dello Sport'a konuştu. İşte Simon Kjaer'in açıklamaları; Modric ve Rabiot gibi oyuncuları transfer ederseniz, deneyim kazanırsınız. Deneyim, günümüzde en çok küçümsenen şeylerden biri. Bence, doğru teknik direktörleri olduğu için Milan şampiyonluğu kazanabilirler. Leao yorumu Dembele, Ballon d'Or'u kazandı ve Rafa da aynı seviyeye gelebilir. Her gün gelişmesi gerekiyor. Bence bunu tek başına başaramaz; bunu tek başına başarabilen çok az kişi vardır. On yardım edecek bir teknik direktör ve kulübe ihtiyacı var. Şu anda 26 yaşında ve 29 yaşında çok geç olacak. Ya şimdi ya da hiç başaramayacak! Omuzlarında çok fazla yük var ve bu kolay değil. Eriksen yorumu Eriksen o gün hayatını kaybetseydi, ben de artık futbol oynamazdım. Futbolun futbol, hayatın hayat olduğunu anladım. Futbol iş ve tutku, hayat ise başka bir şey. En korktuğu an Türkiye’de oynarken bir keresinde rakip taraftarlar sahaya girip oyuncuları ve hakemi dövmeye kalkmıştı. Diğerlerinin koştuğunu gördüm ve benim de koşmam gerektiğini anladım.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumbey.COM

Forumbey.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.