Aaryan
Forum Üyesii
Erdal Güneş’in açıklamaları şu şekilde:Erdal Güneş: *“Transfer yapılmadı, kendisi yapmadı, hazırlık dönemi geçirmedi. Ama şöyle bir artısı var; Sergen Hoca camiayı biliyor.Dışarıdan yorumculuk yaptığı dönemlerde de genel olarak sadece Beşiktaş’ı yorumluyordu. Bu nedenle olaya biraz daha hâkim. Biraz daha hızlı dokunuşların olması gerekiyor açıkçası. En son oynadıkları Göztepe maçında çok eleştiri aldı.Özellikle çıkardığı ilk on bir konusunda ama ben o tarafa çok bakmıyorum. Niye bakmıyorum? Çünkü elindeki malzeme bu. O maç için eldeki kadro buydu.‘Necip ile niye başlanıyor?’ deniliyor. Necip olmazsa zaten Kartal olacaktı. Yani bir isim üzerinden hocaya bu kadar yüklenmek bana çok sağlıklı gelmiyor.Evet, Beşiktaş bu maçı kazanmak zorunda. Psikolojik açıdan da ligde yarışa devam edebilmek için bu maçı kazanmak zorunda. Ne olursa olsun eksiklikler var ama şu an muhtemel ilk on bire baktığımızda, Beşiktaş’ın o maçı kazanabilecek bir kadro kalitesine sahip olduğunu görüyoruz.”*duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..