• Forumbey.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

NeuForum | En Yeni Dijital ve İnternet Forumu

tuncaydemir

Forum Üyesi
Merhaba arkadaşlar,

Ben Tuncay. Bugün sizlere yeni açmış olduğum web sitem NeuForum.com’u tanıtmak istiyorum.

Forum altyapısını tamamen sıfırdan kodladım ve platforma birbirinden farklı, kullanışlı özellikler ekledim. Facebook tarzı bildirim sistemi, anlık mesajlaşma sistemi, ticaret puanı sistemi ve takipçi sistemi bunlardan sadece birkaçı. Ayrca mobil uyumlu bir web sitesi hazırladım. İleride elbette mobil uygulama hazırlamayı düşünüyorum.
Tema tamamen özel olarak tasarlandı. Bilgi paylaşımı ve ticaret kategorilerini ayrı ayrı yapılandırarak, herkesin kendine uygun bir alan bulabileceği bir forum oluşturmayı hedefledim.

İnternet dünyası artık birçok farklı alana bölünmüş durumda. Benim amacım ise bu forum ile insanları tek bir çatı altında toplamak ve güzel, güçlü bir komune oluşturmak.

Sizleri forum sitemize davet ediyorum.

Web sitemiz:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

NeuForum’a Hoş Geldiniz konusu:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Tüm öneri ve görüşlere açık olduğumu belirtmek isterim.

Herkese sevgiler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumbey.COM

Forumbey.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.