Bizim cayimiz ingiLterenin 5 çayina benzemez, benm icin 1 bardak cay esittir Türkiye.
Niyemi ?
Caya tavsan kani denir dimi tipatip Turk`un damarindan akan kan gibi, gokLerde gurur iLe daLgaLanan Bayragimiz gibi.
Bizim cayimiz Turk cayidir tipki Turk erkekLerimiz gibi oLe saLLama oLmaz bizde cay demLenir ( arada saLLama daLLama erkekLerimizde oLabiLio
canLari sogoLasicaLar
)
Caysiz sohbet tipki ay'siz gokyuzu gibidir, çay ne sarap kadar kibirLi ne kahve kadar yapmacik, çay bir sevdadir.
Dostun muhabbeti, guLumsemesi tatLandirir yuregimizi. Ince beLLi bardakta iceriz (ben sahsen oyLeyim yoksa tadini aLamiyorum
), sohbetin koyuLugunu boLmesin diye duyuLmaz bizden kasik sesi (ben sekersiz icerim kasik sesi duyuLmazkine
.
DemLenmis çay gibisi yok çunku demLenmis çay samimiyettir.
Ne kadar kibirLi oLur ise de bardagin onunde egiLir çaydanLik.
OyLe ise bu buyukLenme niye? Bu kibir bu gurur nicin?
Mutevazi oLaLim hatta bir adim biLe gecmeyeLim gurur kapisindan. Bardagi insan bunun icin oper daima aLnindan.
Cay bircok diLde 3 harftir ve karsiLikLi iciLir ise CAN oLur.
DostLukLarinizin kaLici oLmasi umidi iLe çay varmi çay
vardur daaaaaa :gul
Niyemi ?
Caya tavsan kani denir dimi tipatip Turk`un damarindan akan kan gibi, gokLerde gurur iLe daLgaLanan Bayragimiz gibi.
Bizim cayimiz Turk cayidir tipki Turk erkekLerimiz gibi oLe saLLama oLmaz bizde cay demLenir ( arada saLLama daLLama erkekLerimizde oLabiLio
Caysiz sohbet tipki ay'siz gokyuzu gibidir, çay ne sarap kadar kibirLi ne kahve kadar yapmacik, çay bir sevdadir.
Dostun muhabbeti, guLumsemesi tatLandirir yuregimizi. Ince beLLi bardakta iceriz (ben sahsen oyLeyim yoksa tadini aLamiyorum
DemLenmis çay gibisi yok çunku demLenmis çay samimiyettir.
Ne kadar kibirLi oLur ise de bardagin onunde egiLir çaydanLik.
OyLe ise bu buyukLenme niye? Bu kibir bu gurur nicin?
Mutevazi oLaLim hatta bir adim biLe gecmeyeLim gurur kapisindan. Bardagi insan bunun icin oper daima aLnindan.
Cay bircok diLde 3 harftir ve karsiLikLi iciLir ise CAN oLur.
DostLukLarinizin kaLici oLmasi umidi iLe çay varmi çay