Aaryan
Forum Üyesii
Uğur Sever: ''Beşiktaş'ta biraz aslında bahsetmiştik, şimdi çok ciddi bir kriz var. Rafa Silva krizi. Şimdi ilk olarak bir haber çıktı, Rafa Silva, 'Sergen Yalçın olduğu sürece oynamak istemiyorum' haberi çıktı. Sonra 'Rafa Silva komple futbolu bırakma düşüncesinde' diye haberler çıktı ama belli ki bir kriz var Rafa Silva ile alakalı.Tabi burada Sergen Yalçın ile alakalı bir durum mu? Sayın Başkan Serdal Adalı ile alakalı bir durum mu? İşte onları da bakacağız, ilerleyen süreçte bu ortaya çıkacak. Şimdi ne düşünüyorsunuz bu olayla alakalı? Çünkü Rafa Silva bence Beşiktaş'ın en iyi oyuncusu.''Ahmet Çakar: ''Bak, Rafa Silva Beşiktaş'ta oynamadığı zaman Beşiktaş'ın, Kasımpaşa'dan, Konya'dan farkı yok.Hatta Göztepe-Samsun'un biraz altında olabilir. Tamam mı? Rafa Silva Beşiktaş'ın yegane kaliteli oyuncusu. Diğer oyuncular da kaliteli ama sınırın üstü diyorum. Svensson her yerde var. Her yerin sağ beki Svensson kadar oynuyor, sol beki oynuyor. Orta sahadaki Gedson var da o da gitti. Orkun zaten 13 maçın 4 tane sefer oynayamadı kırmızı karttan. Eleştiri anlamında söylüyorum. Yoksa Orkun öyle bir sert, agresif bir oyuncu değil. Terbiyesiz bir oyuncu değil.Rafa'yı kaybetmek de hani yıllar önce rahmetli Daum demişti. 'Nihat Kahveci'yi satmak demek şampiyonluğu satmak demek' demişti. Rafa Silva'nın olmaması demek sezon sonuna kadar olsa bile hatta Beşiktaş'ın ilk 3'e girememesi demek. Hatta ilk 4'e. Hatta ilk 5'e. Göztepe-Samsun nasıl geliyorlar? Çatır çatır geliyorlar. Doğru mu?''duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..