Aaryan
Forum Üyesii
Uğur Sever: Sergen Yalçın dönemindeki ilk galibiyeti geldi Beşiktaş'ın. Hocam, Beşiktaş’ın asıl buldunuz? Orada bir değişiklik yaptı Sergen Yalçın. Herkes yapmaz diyor. Rafa Silva'yı çıkarttı biliyorsunuz 1-0 gerideyken. Cengiz'i aldı. Cengiz golünü attı. Diğer yeni transfer Toure' de golünü attı. Nasıl buldunuz Beşiktaş'ı? Ahmet Çakar: ‘’Çok iyi oynadı diyemem. Şansa kazandı derim. Kazanamayabilirlerdi de. Ama Sergen'le birlikte Beşiktaş'a gelmiş olan şey şu: coşku, istek, ısırma, kazanma arzusu. Sahada askerden gelmiş gibi oynayan bir Beşiktaş var. Bu çok önemli. Hırs var, enerji var, istek var, coşku var. Bu bir takım için çok iyidir. Hep böyle hırsı istek olarak kazanırsın diye bir kural yok. Ama o Beşiktaş'ın hırsı, isteği, arzusu, reaksiyonu olmasa Beşiktaş o maçı kazanamazdı. Cengiz transferi geçen hafta da söyledim. Cengiz'in Beşiktaş'a, Beşiktaş'ın Cengiz'e ihtiyacı vardı. Bu ilk buluşmada ortaya çıktı. Cengiz Beşiktaş'a 2 puan kazandırdı. Fazladan. 3 puan kazandı ama 1-1’di maç. Artı, Beşiktaş seyircisine gösterdi. Bak ben oyuna sonradan girdim ve maçı kurtardım. Cengiz kendine güveni geldi. Ben eski Cengiz olacağım diyor. Aslında her şey Beşiktaş ve Cengiz için çok güzel bir senaryoyla başladı. Yani Beşiktaş'ta Cengiz için maç öncesi hangi senaryoyu yazarsın deselerdi bundan dahi Cengiz sonradan oyuna girecek. Maç kötü gidecek 1-1 olacak. 90 + 4'te Cengiz gol atacak. Senaryoyu ben böyle yazardım ama o oldu.’’duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..