• Forumbey.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

selamlar herkese :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan acuncan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

acuncan

Forum Üyesi
selamlar, bir fabrikada ustabaşı olarak çalışıyorum maaşda fena değil aslında ama yine de geçim çok zor oluyor ay sonu gelmiyor valla 2 de ufak kızım var ikiz, siz nasıl yapıyorsunuz nasıl ediyorsunuz anlatın :)

al benden de o kadar :) ben de esnafım valla durumlar pek iç açıcı değil :) ufaklıklar bez kullanıyırsa hala bak hayat pay diye bir uygulama var orada bir kampanya var faydalan
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Heryerde olan A101, Carrefour, bim, şok, gibi zincir marketlerden yaptığın alışverişlerde Molfix ürünlerinin bulunduğu market alışveriş fişini Hayat Pay uygulamasına Kazan butonu var oraya yüklüyorsun, sonra sana market fişindeki molfix ürünlerinin tutarı kadar hayatpara veriyor. Sonrasında bunları biriktirip hayat pay de Hediye alanı var ordan bedava molfix alabiliyosun.

Bende de. 4 yaşında bir oğlum ve 4 aylık bir kızım var. Tamamen internet ortamında web, seo vs hizmetler ile geçimimi sağlıyorum. Bazen günde 18, 20 saat çalışıyoruz ama yapacak bir şey yok.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumbey.COM

Forumbey.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.