• Forumbey.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Serdal Adalı: ''Bir çiçekle bahar gelmiyor ama günbegün daha iyiye gidecek''

Aaryan

Forum Üyesii
Ekol Sports'un canlı yayınına telefon ile bağlanan Serdal Adalı şunları söyledi.‘’Başkanım hoş geldiniz.’’Serdal Adalı: ‘’Hoş bulduk. İyi günler, iyi yayınlar diliyorum.’’‘’Çok teşekkürler. Bizim Ekol Sports'ta ilk maç günü yayınımız.’’Serdal Adalı: ‘’Hayırlı uğurlu olsun.’’‘’Çok sağ olun.’’Serdal Adalı: ‘’Allah yardımcınız olsun.’’‘’Amin, inşallah.’’Serdal Adalı: ‘’Sevdiğin kardeşim, sana, Serkan kardeşime, Ilgaz kardeşime başarılar diliyorum.’’ ‘’Çok teşekkürler. Sağ olun başkanım.’’Serdal Adalı: ‘’İnşallah. Çok güzel yayınlarınız olur.’’‘’İnşallah. Sizleri konuk olarak yayınımıza almak bizler için gerçekten gurur verir.’’Serdal Adalı: ‘’Biz Beşiktaş olarak her zaman iyi yayın yapan, ilkeli yayın yapan herkesin yanındayız. İnşallah müsait bir zaman için sözüm var zaten Sezgin beye.’’‘’Evet, Sezgin abi de önce bahsetti, söylediğinizi…’’Serdal Adalı: ‘’Evet, inşallah bir gün geleceğim.’’‘’Her zaman bekleriz, başkanım.’’Serdal Adalı: Başarılar diliyorum.‘’Teşekkür ederim. Başkanım çok teşekkür ederiz ve tabii ki sizleri bırakmadan çok tebrik ederiz dün akşam alınan galibiyetle ilgili.’’Serdal Adalı: ‘’Teşekkür ederim. Takım daha iyi olacak inşallah. Bir çiçekle bahar gelmiyor ama günbegün daha iyiye gidecek.''‘’İnşallah başkanım çok teşekkürler’’Duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumbey.COM

Forumbey.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.