Aaryan
Forum Üyesii
Ekol Sports'un canlı yayınına telefon ile bağlanan Serdal Adalı şunları söyledi.‘’Başkanım hoş geldiniz.’’Serdal Adalı: ‘’Hoş bulduk. İyi günler, iyi yayınlar diliyorum.’’‘’Çok teşekkürler. Bizim Ekol Sports'ta ilk maç günü yayınımız.’’Serdal Adalı: ‘’Hayırlı uğurlu olsun.’’‘’Çok sağ olun.’’Serdal Adalı: ‘’Allah yardımcınız olsun.’’‘’Amin, inşallah.’’Serdal Adalı: ‘’Sevdiğin kardeşim, sana, Serkan kardeşime, Ilgaz kardeşime başarılar diliyorum.’’ ‘’Çok teşekkürler. Sağ olun başkanım.’’Serdal Adalı: ‘’İnşallah. Çok güzel yayınlarınız olur.’’‘’İnşallah. Sizleri konuk olarak yayınımıza almak bizler için gerçekten gurur verir.’’Serdal Adalı: ‘’Biz Beşiktaş olarak her zaman iyi yayın yapan, ilkeli yayın yapan herkesin yanındayız. İnşallah müsait bir zaman için sözüm var zaten Sezgin beye.’’‘’Evet, Sezgin abi de önce bahsetti, söylediğinizi…’’Serdal Adalı: ‘’Evet, inşallah bir gün geleceğim.’’‘’Her zaman bekleriz, başkanım.’’Serdal Adalı: Başarılar diliyorum.‘’Teşekkür ederim. Başkanım çok teşekkür ederiz ve tabii ki sizleri bırakmadan çok tebrik ederiz dün akşam alınan galibiyetle ilgili.’’Serdal Adalı: ‘’Teşekkür ederim. Takım daha iyi olacak inşallah. Bir çiçekle bahar gelmiyor ama günbegün daha iyiye gidecek.''‘’İnşallah başkanım çok teşekkürler’’Duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..