Aaryan
Forum Üyesii
MURAT ÖZBOSTAN: Beşiktaş'ta başkan Serdal Adalı büyük fedakârlıklar yaparak kadroya önemli takviyeler yaptı. Siyah-beyazlılar bu yarışın içinde olur mu? Alınan isimler yetecek mi?''YENİ TRANSFERLER İÇİN ZAMAN GEREKİYOR''GÜRCAN BİLGİÇ: Yeni transferlerin istenen düzeye gelmesi, takımı tanıması, hocayı anlaması için zaman gerekiyor. En güzel mesaj Rafa Silva'nın sorumluluk alması.''Topu öne taşıdıkları zaman pozisyon bulabiliyorlar. Ndidi ve Orkun da merkezde kaliteyi yukarı taşıyacak profiller. Sorun aynı şekilde çok kolay pozisyon vermelerinde.''''OYUN KARAKTERİ KAZANAMADILAR''''Henüz bir oyun karakteri kazanmadılar. Ne iyi hücum edebiliyorlar diyebiliriz ne de iyi defans yapıyorlar. Geçen sezona göre vücut dilinin çok pozitif olması da önemli.''''SERDAL ADALI'YA KIZAMIYORUM''AHMET ÇAKAR: Serdal Adalı'ya kızamıyorum. Bir enkaz devraldı. Hem kadro kalitesi hem de ekonomik olarak.Beşiktaş’ta Solskjaer’e sert eleştiri! Yeni transferlerin ardından...''Elinden geleni yapıyor. Aslında Beşiktaş iki-üç önemli transferle iddialı hale gelebilir. Bekleyip göreceğiz.''BÜLENT TİMURLENK: Sergen Yalçın ile kazanılan şampiyonluktan sonra her kasım ayında yarıştan kopan kadroları alırsınız kantarın bir tarafına da bu sezonki kadroyu koyup şu soruyu sorarsınız, 'Halihazırda eldeki kadro, o erken havlu atan kadrolardan çok daha mı iyi, iyi mi, değişen bir şey yok mu yoksa daha mı kötü?' ' Bunun takdiri Beşiktaş taraftarının.''Elbette teknik adam mühim, Orkun ve Ndidi nokta transferler ama hangi kadro ağır basar sorusuna verilecek cevabı az çok hepimiz biliyoruz.''''SOLSKJAER'İN İYİ BİR OYUN PLANI YOK''LEVENT TÜZEMEN: Solskjaer'in bir oyun planı olduğunu düşünmüyorum. Beşiktaş doğaçlama olarak oynuyor. Yıldızlarının performansına göre hareket ediyor.''Başkan Serdal Adalı en zor dönemde taşın altına elini soktu. Beşiktaş'ın öncelikle istikrarlı bir kadroya ve bir sisteme ihtiyacı var.''SabahHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR.