Aaryan
Forum Üyesii
Ozan Zeybek’in değerlendirmeleri şu şekilde…Ozan Zeybek: ‘’ Şimdi Beşiktaş'a bakıyorum. Maçtan önce dedim ya artık dedim teknik adam geldi. Gördüğüm en cesur teknik adamlardan biri. Ne lafını esirger ne hareketini esirger. Kimsenin ne adamı olur ne numara yapar. Hani Sergen Yalçın'ın hepimizdeki imajı budur. Bu çocukların dedim beynine de kalbine de girmiştir. Hani şu andaki oyuncuların. Çünkü boşlukta olan, sahipsizmiş gibi bir şey topluluğu vardı. Oyuncu topluluğu vardı. Giden, gelen, kalan, uçan ne yaptıkları belli değil. Kadrosunu iddia ediyorum. Beşiktaşlıyım diyen insanların %70'i ne 11 kurabilir diye de sorsam şimdi Beşiktaş’ın Göztepe maçındaki 11'i neydi bilmezler. Şimdi dedim Sergen Yalçın burada bir şey yapar. Müthiş bir maç izleriz Göztepe Beşiktaş maçını. Çünkü ikisi de tempo yapabilecek, atletizm yapabilecek. Burada daim fark kalite ortaya çıkar. Farkı o oluşturur diye düşündüm. İşin gerçeği de ben 2-1 böyle Beşiktaş bu maçı alır falan ama şok oldum Melik'e. Beşiktaş bana sorarsan tek cümleyle Beşiktaş takımını nasıl buldun? Bu takım çok teknik adam yer bak. Bu takım çok teknik adam yer. Yani ben inanamadım. Yedi. Hala yiyebilir. Bak bu lafımı unutma. Hala yiyebilir. Biz büyük hevesle gelen o gelsin kurtarır, o gelsin yapar. O bu işi çözer dediğimiz Sergen Yalçın bile sezon sonunu görmeyebilir. Bak o kadar net söylüyorum sana. Şok oldum. Bir maçta mı değerlendireceksin? Hayır. Milli aradan sonra Beşiktaş bambaşka bir Beşiktaş olmazsa Beşiktaş'a yazık olur. Hiç beğenmedim ya. Ne bir heves var, ne bir iştah var, ne bir arzu var. Beşiktaş bomboş oynayan bir takım. Şimdi kadrodan şikayet edebilirsin. Bir transfer dönemi geçirdin Sergen Yalçın olarak da. Yani 3 güne 5 güne yetişti. Öyle mi? Yani o gün bakıyorum orta saha hiç yoktu Beşiktaş'ta. İsimleri yani isimleri saymayacağım burada hedef olsun diye anlatmıyorum yani. Ama üzüldüm. Favori olabilir mi diye düşünürken baktım 3-0 var ya şanslı günündeymiş.’’ duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..