Aaryan
Forum Üyesii
"DİĞER MAÇLARDA PENALTI..."Sergen Yalçın: "İlk 15-20 dakika çok dengeli geçti. 45'e geçti agresif ve tempolu oynadık, kontrol bizdeydi. Pozisyonlar bulduk. VAR'dan devreye girdiği bir pozisyon var. VAR orta hakeme penaltı diyor, orta hakem kendi yorumunu katıyor. Kendi yorumu penaltı olmadığı fikrinde ve penaltıyı iptal ediyor. Bunların herhalde çok olduğunu düşünmüyorum Türkiye'de, VAR çağıracak, hakem kendi yorumunu katıp penaltı değil diyecek. VAR zaten çağırıp inceliyor, penaltı olduğuna karar veriyor, enteresan. Bu kadar iş içinde bir de hakem arkadaşlarla uğraşıyoruz sağ olsunlar. Güzel maçlar yönetiyorlar hepsi. Hakemliklerini bizim maçlarda kanıtlamaya çalışıyorlar. Diğer maçlarda verilen penaltılara bakıyoruz, böyle olmuyor, hakem VAR'a gidiyor, penaltıyı veriyor, kimse iptal etmiyor.""BU KADAR NASIL OLUR, BİLMİYORUM..."Sergen Yalçın: "İkinci yarı iyi başladık. 15 dakikalık bölümde kontrol bizdeydi. Bilal'in pozisyonunda penaltı verdi ve öne geçtik. Öne geçince klasik, öne geçer geçmez oyundan kopma ve rakibe verme, bireysel hatadan gol yedik. Bu kadar üst üste bireysel hata nasıl olur, bilmiyorum. Şanssızlık. Gündeme geldi bizim açımızdan. Golden sonra psikolojimiz bozuldu, taraftarı da kaybettik. İkinciyi de yiyebilirdik. Rakibe pozisyonlar verdik ama skor 1-1 bitti. Ne diyebiliriz bilmiyorum. Şimdilik bu kadar."
"Beşiktaş öne geçtiği maçlarda 12 puan kaybetti. Nedeni nedir?"- Sergen Yalçın: "Takım kazanma alışkanlığı elde edemediği için oyuncuların psikolojisi, motivasyonu biraz bozuk. 2-0 öne geçtiğimiz maçlarda bile oyuncularımız her an tedirginlik yaşıyor, yine mi gol yiyeceğiz, berabere kalacağız, yenileceğiz diye. Bunları konuştuk oyuncularla. Olmaması gereken bir tedirginlik. Futbolda bunlar insanın başına geliyor."duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..