blogsozluk
Forum Üyesi
Millet selam!
Hiç sevgilinize/arkadaşınıza bir şey sordunuz ve "hmm, acaba doğruyu mu söylüyor?" diye içinizden geçirdiniz mi? Gözlerini mi kaçırdı, yoksa konuyu mu değiştirdi?
Artık bu şüphelerle yaşamanıza gerek yok! Karşınızda "Doğruluk Radarı" görevi gören efsane bir test var. Bu test, sıradan sorularla karşınızdaki kişinin yalan söylerken hangi taktikleri kullandığını, ne kadar sır tutabildiğini ve dürüstlük seviyesini ortaya çıkarıyor.
Şahsen ben çözdüm ve kendimle ilgili acı gerçeklerle yüzleştim.
Şimdi sıra sizde! Testi çözün ve çıkan sonucu görün. Hatta daha eğlencelisi, linki sevgilinize veya kankanıza atıp onun da çözmesini isteyin.
Bakalım o bir Dürüstlük Abidesi mi, yoksa Stratejist mi?
Merakınızı gidermek ve gerçeği öğrenmek için hemen tıklayın:
**
Çıkan sonuçları buraya yazın da biraz gülelim. Kimler ilişkide daha dürüstmüş, görelim!
Hiç sevgilinize/arkadaşınıza bir şey sordunuz ve "hmm, acaba doğruyu mu söylüyor?" diye içinizden geçirdiniz mi? Gözlerini mi kaçırdı, yoksa konuyu mu değiştirdi?
Artık bu şüphelerle yaşamanıza gerek yok! Karşınızda "Doğruluk Radarı" görevi gören efsane bir test var. Bu test, sıradan sorularla karşınızdaki kişinin yalan söylerken hangi taktikleri kullandığını, ne kadar sır tutabildiğini ve dürüstlük seviyesini ortaya çıkarıyor.
Şahsen ben çözdüm ve kendimle ilgili acı gerçeklerle yüzleştim.

Bakalım o bir Dürüstlük Abidesi mi, yoksa Stratejist mi?
Merakınızı gidermek ve gerçeği öğrenmek için hemen tıklayın:
**

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için lütfen üye olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Çıkan sonuçları buraya yazın da biraz gülelim. Kimler ilişkide daha dürüstmüş, görelim!