• Forumbey.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Su borusu patladı, araç suda sürüklendi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kian
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kian

Forum Üyesii
Su borusu patladı, araç suda sürüklendi

Kastamonu’nun Daday ilçesinde su borusu patladı. Akıntıya kapılarak sürüklenen bir otomobilin sürücüsü mahsur kaldı.

Daday’da tarımsal sulama için yapılan Bezirgan Hazım Kılıç Sulama Göleti’ne su taşıyan boru aniden patladı. Ergin K. idaresindeki 34 BRG 496 plakalı Fiat marka otomobil ise yolda uluşan su birikintisine kapılarak savruldu.

Otomobil şarampoldeki ağaçlara takılarak durabildi. Aracın sürücüsü Ergin K. ise savrulan otomobilde mahsur kaldı. Kendi imkanlarıyla aracın üzerine çıkan Ergin K., 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, aracı ve sürücüyü mahsur kaldığı yerden kurtardı.

Aniden patlayan su borusu nedeniyle aracının su altında kaldığını ve yolun kenarına savrulduğunu söyleyen Ergin K., "Su borusu aniden patladı ve suyun debisi çok yüksekti. Arabayı kuş gibi savurdu yolun kenarına, şarampoldeki ağaçlar tuttu aracı.

Yolun ortasına boruların parçaları ve kum birikintisi vardı. Aracın üzerine çıkarak 112’yi aradım ve yardım talebinde bulundum. Bunun üzerine jandarma ve itfaiye yönlendirdiler.

İtfaiye ekipleri arabayı halatla çekip çıkardı. Arabanın içi su doldu, itfaiye gelene kadar arabanın üstüne çıkıp bekledim. Arabamda maddi hasar oluştu" dedi.

Bu içeriğin kaynağı Ntv haber sitesidir.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumbey.COM

Forumbey.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.