• Forumbey.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

'Süperstar' Ajda Pekkan'ın şarkıları Boğaz'da yankılandı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Alyssa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Alyssa

Forum Üyesii
64de21ad86b24a25f86e1930.jpg

Ajda Pekkan’ın yoğun istek üzerine dördüncü kez sahne aldığı Kuruçeşme Açıkhava, kapasitesinin üstünde ağırladığı müzikseverle hınca hınç doldu. Süperstar, ‘Ah Ne Varsa’ şarkısıyla konserin startını verdi.

Yıllara meydan okuyan şarkılarının yanı sıra tarzıyla da her zaman ikon olan Pekkan, cesur ve iddialı sahne kostümüyle farkını bir kez daha ortaya koydu. Ünlü modacı Burcu Sedef imzalı fırfırlı, pudra renkli şık pantolonunu, transparan ve kolları otrişli korsesiyle tamlayan Pekkan, yine göz kamaştırdı.
64de21b486b24a25f86e1933.jpg

"BURANIN ÇOK BAŞKA BİR BÜYÜSÜ VAR"

Ara ara hayranlarıyla sohbet etmeyi ihmal etmeyen Süperstar, “Biliyorsunuz Kuruçeşme bizim çok keyif aldığımız bir mekan. Çok başka bir büyüsü var buranın. Farklı bir şekilde heyecanlanıyorum” sözleriyle duygularını dile getirdi.

Ajda Pekkan lüks teknesiyle Bodrum tatilinde!

"SİZLERLE SOHBET ETMEYİ ÇOK ÖZLEDİM"

Sevenleriyle dertleşen Pekkan, “Bu gece birbirimize soru sorsak, cevap versek. Çünkü o kadar çok özledim ki sizlerle sohbet etmeyi. Sizleri seviyorum" dedi.
64de21f086b24a25f86e1937.jpg

Dünden bugüne kült olmuş parçalarıyla Kuruçeşme’de ışıldayan ünlü sanatçı; ‘Moda Yolunda’, ‘Milyonzade’ şarkılarıyla Yeşilçam’a götürdü, nostalji rüzgarları estirdi. ‘Vitrin’, ‘Yakar Geçerim’ ile de eğlenceyi doruklara çıkardı.
64de21f886b24a25f86e1939.jpg

Ajda Pekkan ve kardeşi Semiramis Pekkan aynı sahnede!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumbey.COM

Forumbey.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.