Aaryan
Forum Üyesii
Karaman açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'a yüzde yüz katkısı olacak. Yüzde yüz Beşiktaş takımında değişiklik olacak. Skorlar olabilir ama oyun olarak, hırs olarak, ruh olarak Beşiktaş taraftarı Sergen Hoca’yla birlikte farklı bir takım görecek. Ben Sergen Hoca’yı yakından tanıyorum. Beşiktaş’ta şampiyon oldu. Bir sonraki sene farklı olabilir ama bu teknik heyet, bu teknik direktör ekibi öyle değil. Molde’nin teknik direktörü geldiğinde biz medya olarak öyle bir şişiriyoruz ki, gönderirken de pestilini çıkarıyoruz. Ama ortada Beşiktaş Futbol Takımı var.” Son dönemdeki saha içi görüntüye dikkat çeken Karaman, oynanan oyunun Beşiktaş’a yakışmadığını vurguladı: “Eyüpspor maçında Rafa Silva’nın attığı gol, tamamen tesadüfi bir goldü. Orada artık demek gerekiyor ki ‘Hocam, seninle olmuyor.’ Bu kadar oyuncu transfer edildi, ama orta sahada Rafa’ya, Orkun’a yazık. Adamlar ‘Ben nereye geldim?’ diyordur. Beşiktaş Futbol Takımı bu kadar pasif, bu kadar düzensiz, bu kadar istikrarsız bir görüntü veremez. Sahanın içinde kimin ne yaptığı belli değil.” Karaman, Beşiktaş’ta bazı oyuncuların da takıma yeterli katkı sağlayamadığını belirterek sözlerini noktaladı. duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..