• Forumbey.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Tesla'dan gizemli paylaşım: 7 Ekim'de ne tanıtacak?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kian
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kian

Forum Üyesii
Tesla'dan gizemli paylaşım

Elektrikli otomobil devi Tesla'nın sosyal medya hesabından gizemli paylaşım merak uyandırdı. 7 Ekim'i işaret eden paylaşımda plastik bir fana benzer ürün görülüyor.

Elon Musk'un CEO'su olduğu elektrikli otomobil devi Tesla'nın gizemli paylaşımı sosyal medyada ilgi odağı oldu.

7 Ekim tarihine vurgu yapan videolu paylaşımda dönen plastik bir fana benzeyen ürün görünüyor.

Görüntüler sosyal medyayı ikiye bölerken, bir kesim bunun ucuz Tesla Model Y'ye ait bir parça olduğunu düşünüyor. Bir kesim ise görüntülerin yeni bir teknoloji ya da Tesla ürününe ait olabileceğini belirtiyor.

YENİ BİR HAVALANDIRMA SİSTEMİ Mİ? Bazılarına göre de videoda dönen parça, markanın yeni modellerinde kullanılacak ısıtma, havalandırma ve klima (HVAC) sistemini gösteriyor. Tesla modellerinde hava filtrelemede yüksek verimli partikül emici filtre (High Efficiency Particulate Air - HEPA) sistemini kullanılıyor. Yani 7 Ekim'de tanıtılacak olan daha yüksek verimlilik sağlayan geliştirilmiş bir HVAC sistemi olabilir deniliyor. Başka bir teori ise yeni termal yönetim sistemiyle ilgili bir tanıtım yapılacak. Videoda dönen parçanın hava akışı ve ısı kontrolü için tasarlanan yeni bir soğutma sistemine ait olabileceği belirtiliyor. Bataryaların ısısını dengeleyen bu sistem menzil, performans, şarj hızı ve tüketim konusunda etkili oluyor.

Bu içeriğin kaynağı Ntv haber sitesidir.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Valla teslayı merak edeceğimize yerli otomobilimize odaklansak bir yol alırız hep başkalarını merak ediyoruz tabiki araştıralım öğrenelim de bunları geliştirmek için yapalım her ay
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
yapıp duruyor ama ilgi çok az gibi geliyoır bana hadi onu da geçtim hep bir eleştiri ama kimse geliştirmeye çalışmıyor.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumbey.COM

Forumbey.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.