• Forumbey.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Trabzonspor yeni orta sahasını resmen açıkladı!

TrabzonSpor

Forum Üyesii
Trabzonspor, Saint Etienne forması giyen Benjamin Bouchouari'yi transfer ettiğini duyurdu. İşte Trabzonspor'un açıklaması; Benjamin Bouchouari ile, opsiyon hakkı Kulübümüze ait olmak üzere 3+1 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya; her bir sezon için 1.000.000.-EUR garanti ücret ödenecektir. Opsiyon hakkının Kulübümüz tarafından kullanılması halinde oyuncuya, 2028-2029 futbol sezonu için 1.200.000.-EUR garanti ücret ödenecektir Fatih Tekke ne dedi? Teknik direktör Fatih Tekke, Bouchouari'nin transferi hakkında şu ifadeleri kullandı: Omurunda bir stres kırığı var. Bu üç ay önce olan bir şey. Bu oyuncu bence sağlamlaşırsa, iyi olursa bizi çok heyecanlandıracak bir oyuncu. Zaten sakatlanmamış olsa bizim bu maliyetlere Trabzonspor'a gelmeleri mümkün değil. Bu riski ben aldım. Allahım inşallah utandırmaz. Trabzonspor adına aldım. Bu risk bana ait.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumbey.COM

Forumbey.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.