• Forumbey.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Tümer Metin'den Sergen Yalçın'a ''Cengiz Ünder'' yorumu...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Aaryan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aaryan

Forum Üyesii
Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, 2-0 kazanılan Karagümrük maçı sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulunurken Cengiz Ünder ile ilgili "Cengiz sağda topu alınca, ben ona ne yapacağını öğretemem." ifadelerini kullanmıştı.Karagümrük - Beşiktaş maçıyla ilgili görüşlerini paylaşan Tümer Metin, Sergen Yalçın'ın Cengiz Ünder ile ilgili açıklamasına istinaden şu ifadeleri kullandı.Tümer Metin: "Ersun Yanal, Fenerbahçe'deyken Fransa'da santrafor oynayan Moussa Sow'u sol kanat oynamaya ikna etti. Klopp, Liverpool'dayken Salah'a alan açmak için Mane ve Firmino'ya oynattığı oyununa ikna etti. Bence hoca buradaki açıklamasında aslında şunu dese daha anlaşılır olurdu. 'Cengiz'in yeteneğine karışmam' diyor. Yani Cengiz adamı içe kat ederek mi geçer dışa kat ederek mi geçer buna karışmaz, bana da kimse nasıl çalım atacağımı söylemezdi. O oyuncunun kendi yeteneğidir. Yoksa Cengin Ünder'in içinde olduğu çok sayıda hücum varyasyonunu ben sahada gördüm, demek ki Cengiz de bu oyuna ikna olup katılabiliyor."duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumbey.COM

Forumbey.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.