Aaryan
Forum Üyesii
Duhuliye;MHK, Beşiktaş-Eyüpspor maçı hakemleri Halil Umut Meler ve VAR Hakemi Özgür Yankaya'ya ofsayt kararını hatalı buldu ki (sonrasında Joa Mari'ya yapılan hareket net penaltı) ve birer hafta görev yasağı verdi.Hakemlerimiz kararlarında net kara almaktan kaçınıp işi VAR'a bırakmışken şimdi bu işleri düzeltmenin yolu olarak ceza vermenin ne kadar doğru olduğuna inanıyorsunuz? Mesela Ndidi Premier Lig'de top kapma istatistiğinde üst sıraların oyuncusu iken burada ilk maçında Eyüpspor'lu oyuncularla her mücadelesinde hatalı bulundu. Bizim standartlarımızı yükseltmenin yolu ceza vermek midir? Yoksa eğitim eksikliğiyle birlikte hakemlerimiz kulüp yöneticileri ve onun doğrultusunda medyanın etkisi altında kalıyor asıl bu konuları düzeltmeli düşüncesinde hem fikir misiniz?Emre Tilev;Ofsayt kararını TFF'mi hatalı buldu, UEFA'dan da uyarı geldi mi? hakem hocaları ne dedi? O çok önemli. Ben Özgür Yankaya'nın iyi bir VAR hakemi olduğunu hiç düşünmedim. Halil Umut meler iyi bir hakem ama o da yediği tokattan ya da yumruktan sonra şirazesi bozuldu ve hala toparlanamadı...Ben olsam en azından 6 aylık süreçte dinlendirirdim. Temaslı oyunu seven bir anlayışımız var bizim ama çok kolay faul çalan hakemler de var. Bazı hakemler oyunu oynatıyor, oyunu akışına bırakırken bazıları oyunu oynatma noktasında ciddi sorunlar yaşıyor. Şunu çok net söyleyebilirim; kötü başladı hakemler...Devre aralarını ve sezon sonunu iyi değerlendirememişler. Ben MHK başkanı Ferhat Gündoğdu isminin de doğru bir isim olmadığı fikrindeyim. Çünkü hatırlayacaksınız ferhat Gündoğdu'nun ismi geçmişte de farklı skandalara karışmıştı. Ben dah atemiz Fırat Aydınus gibi, Cüneyt Çakır gibi isimlerin o koltukta oturup, daha dirayetli duruş sergileyecek kimliklerle hareket edilmesi yanındayım. Kötü başladılar, inşallah sonu kötü olmaz...İşin sonu yurtdışından VAR hakemi mi gelsin yoksa normal hakem mi gelsin gibi noktalara varıyor.Duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..