Aaryan
Forum Üyesii
“Verbal agreement” sözlü anlasma demek. Bu sene Beşiktaş ile neredeyse ozdeşleşmiş bir söz.Beşiktaş Yonetimi ve ozellikle Başkan Serdal Adali son yaptigi transfer hamleleri ile hedefin odaginda. Serdal Adali’yi yakindan taniyanlar, Baskan Adali ile Yonetici Adali arasinda ciddi farkliliklar oldugunu belirtiyor. Baskan oldugu gunden beri transfer hamleleri tartisilan Adali’nin ozellikle elinden kacirdigi ve gerceklestiremedigi oyuncu transferleri basini agritiyor.Yonetimin sözlü anlasmalari bitmis gibi basina servis etmesi ya da aciklamalarda bulunmasi ciddi sıkıntılar doğuruyor. Iste yaz doneminde kafalardaki soru işaretleri;Osayi SamuelOsayi ile son dakikaya kadar her konuda anlastigini bildiren yonetim, bir anda ''babası fiyat yükseltti transferden vazgeçtik'' açıklamasını yaptı, bu açıklama sonrası ister istemez insanın aklına ''elinde imzali bir sozlesme olsaydi Osayinin babasi fiyat arttirabilirmiydi'', sorusu geliyor. Yani imza yok “Verbal Agreement”Alex ChamberlainAlex Chamberlain ile, 1,5 milyon euro karsiliginda anlasildigini basin mensuplarina bildiren Baskan Serdal Adali, Sozlu anlasilip Ingiltere tatilinden sonra, istedigi sartlari bulamayinca “anlasma falan yok, ben geri geldim” diyen Alex Chamberlain. Yani imza yok “Verbal agreement”Kyle Walker PetersBu yaz yaşanan en buyuk soru işareti. Yonetim resmi siteden ucak saatine kadar aciklamasina ragmen, gelmeyen futbolcu. Muhtemelen yine sozlu anlasma, zira yazili sozlesme olsa, Besiktas gelmeyen oyuncuya neden tazminat hakkini kullanmasin. Yani yine “Verbal agreement”NdidiSon iki gundur transfer gundeminde Ndidi firtinasi esiyor. Heryerde Ndidi ile anlasildi haberleri, yabanci basinda kalin harflerle “Verbal agreement” yani sozlu anlasildi, her sey tamam. Fakat oyuncunun hala baska kuluplerle dans etmesi, yeni bir “Verbal Agreement” kazasini akla getirmiyor degil.duhuliye.com