Aaryan
Forum Üyesii
Göktuğ Sevinçli, özellikle yapılan transferler, oyuncu tercihleri ve yönetim anlayışını sert bir dille eleştirdi.“Necip hâlâ bu takımda oynuyor mu?”Sevinçli, yıllardır tekrarladığı eleştirilerinden birini yineleyerek, “2023’te attığım tweetler hâlâ geçerli. ‘Necip hâlâ bu takımda oynuyor mu?’ diye yazmıştım. Bugün hâlâ aynı şeyi söylemek zorunda kalıyorum. Benim futbol görüşüme göre Necip, oyunun son bölümlerinde mecburiyetten sahaya girecek bir oyuncu olabilir. Ancak Beşiktaş gibi bir takımda hâlâ ilk 11’de düşünülüyor olması çok büyük bir problem.” dedi.“Musrati’ye 10 milyon verene itiraz etmem ama…”Transfer politikalarını da eleştiren Sevinçli, “Musrati için 10 milyon euro ödendiğinde eleştirmiştik ama bugün piyasanın geldiği noktada o rakam çok değil. Asıl eleştirilmesi gereken, bu futbolcunun maaşı da ödenerek gönderilmesi. Böyle bir planlama mantıklı olabilir mi?” ifadelerini kullandı.“Onana ve diğer transferler yanlış yönetildi”Fransa liginde 60 maç oynamış Onana’nın Beşiktaş’ta yalnızca 7 maça çıktığını hatırlatan Sevinçli, “Kamerun Milli Takımı’nda 12 kez forma giymiş bir oyuncuyu daha doğru dürüst denemeden göndermek anlaşılır gibi değil. Diğer tarafta Paulista gibi yaşlı ve sakatlık riski yüksek isimlere ısrarla forma veriliyor.” dedi.“Taraftarın morali kalmadı”Beşiktaş’ın futbolunun taraftarı sahadan uzaklaştırdığını dile getiren Sevinçli, “Benim gibi birçok Beşiktaşlı artık maçları açmak bile istemiyor. İnsanlar umudunu kaybetmiş durumda. Yönetimin yaptığı yanlış planlamalar, taraftarın heyecanını da bitiriyor.” diye konuştu.Sevinçli, kulübün kötü gidişatının sadece teknik kadroya yüklenemeyeceğini savunarak, “Burada sorun tamamen yanlış planlama. Musrati’nin gönderilişi, Omar Colley’in bedava yollanıp yerine Uduokhai için para harcanması, Paulista’ya güvenilmesi gibi hatalar üst üste yapıldı. Bu tabloda Beşiktaş’ın toparlanması çok zor görünüyor.” dedi.“Sergen Yalçın’ın işi kolay değil”Teknik direktör Sergen Yalçın’ın da zor bir tablo devraldığını vurgulayan Sevinçli, “Sergen hocanın futbol zekasına güveniyorum ama transferler kapandı, elindeki oyuncularla ne yapacak göreceğiz. Kayseri, Kocaeli ve Galatasaray maçları çok kritik olacak. Bu süreç Beşiktaş’ın geleceğini belirleyecek.” ifadelerini kullandı.duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..