• Forumbey.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ
Reklam alanı görseli - 468x60 banner Forumbey kullanıcı profili reklam bannerı - Linux

Yemek ücretlerinde iyileştirme yapılmalı mı?

kıraçkıraç1

Forum Üyesi
Selmlar, Haziran ayında çalışanlarımızın yemek ücretlerinde iyileştirme yapmıştık ama acaba az mı geliyor diye de düşünmüyor değilim. 260’dan 350 TL’ye çıkarmıştık. Aslında ay sonuna kadar yeter diye düşünüyorum ama ara ara böyle zam gelmeye devam ederse yetmeyecek diye düşünmeye başladım. Sizce yıl sonuna kadar yeter mi?

Linux

Owner
Günlük 350 çok iyi değil fakat normal diyebiliriz. İşveren maliyeti ve çevresel faktörleri değerlendirmek gerek. Etiler, şişli gibi bir yerse 350 hiç bir şey iken, Esenler, Esenyurt için normal olabilir.

hasankiremit

Forum Üyesi
Zaten yeni yıla çok kalmadı. Bence o zamana kadar yeter bence. Ama mutlaka yeni yılda daha iyi bir zam yaparsın.

hasret33

Forum Üyesi
Bayan Üye
Çoğu iş yerine göre bence iyi bir ücret. Bu konuda endişe ediyor ve çalışanlarınızı düşünüyor olmanızı ayrıca takdir ettim. Yeni yılda tekrar artış yapmanız gerekir tabi. Biz günlük 400TL alıyorz.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumbey.COM

Forumbey.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.