Aaryan
Forum Üyesii
Alanyaspor'a karşı alınan yenilgi sonrası camiada derin bir yara açan Beşiktaş'ta, Başakşehir ile oynanacak karşılaşma öncesi alınacak bir galibiyet biraz olsun takımı rahatlatacaktı.Takım savunmada çok hata yapıyor, özellikle stoperlerde ciddi sıkıntı var. Felix'in oldukça ağır hareket etmesi, arkaya atılan her topta rakibin gol pozisyonu yakalamasına neden oluyor.Yeni transferlerin takıma uyum sağlaması zaman alacak. Bu süreçte zor da olsa kazanmak önemliydi, öyle de oldu.Nasıl ki bir kilidi açmak için çilingir lazım, futbolda da bu işi yapacak kişi yaratıcı yani yıldız oyuncudur. Oyun sıkıştığında oyunu açmak için bireysel yetenekli oyuncuya ihtiyaç duyarsın. Rafa Silva geçen sene bu işi çok iyi yapıyordu, bu sene ne yazık ki şu ana kadar bekleneni veremedi.Sergen hocaya güveniyorum, zevk veren bir futbol oynatacağından şüphem yok. Bu maçta da zaman zaman bunu gördük. Sağ kanat sorunu çözüldü. Ben Gökhan'ı da çok beğendim, sağ bekte sıkıntı yok artık. Ama sol taraf hâlâ aksıyor. Jurasek’in orta çalışması lazım, yaptığı her orta rakibe gidiyor. Burada Rıdvan tercih edilse çok daha iyi olurdu.Cerny ve Cengiz takıma olumlu bir hava katmış durumdalar. Takım artık daha çabuk üçüncü alana geçiyor.Abraham çok pres yiyor, çift forvetli bir sistemde daha başarılı olacağını düşünüyorum.Sezon sonunda şampiyon olamayabiliriz. Bu savaşçı oyunu istiyorduk. Takım böyle devam etsin; sezon sonu olursun, olmazsın hiç önemli değil.Orkun'a verilen kırmızı karta görüntülere göre pek bir şey denemez. Soru şu olmalı: Benzer hareketleri yapan Barış Alper ve Torreira olsaydı, pozisyon bu kadar incelenip o kart çıkar mıydı?Erteleme maçlarında oldukça zorlanacağız. Sergen hoca yeni transferleri oynatamayacağı için elinde kalan diğer oyuncularla bu maçları puan kaybetmeden nasıl bitirecek, bekleyip göreceğiz. Ama işinin oldukça zor olacağını düşünüyorum.Masis Kuyumcu / Duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..