Aaryan
Forum Üyesii
Hayri Beşer, Yalçın’ın kısa vadede hızlı aksiyon alabilen, pratik çözümler üretebilen bir teknik adam olduğunu belirterek, “Artık bambaşka bir Beşiktaş izleyeceğiz” ifadelerini kullandı.“Sergen Yalçın pragmatik bir teknik adam”Hayri Beşer, geçmişten örnek vererek sözlerine şöyle başladı:Hayri Beşer:“Geçmişte Mustafa Denizli, kısa vadede çözüm üretmesiyle öne çıkan bir teknik direktördü. Ben de bir eleme maçına çıkacak olsam ‘Mustafa Denizli’yi getirmek lazım’ derdim. Sergen Yalçın’ı da biraz böyle değerlendirebiliriz. Uzun vadede bu işe odaklanabilir mi emin değilim ama kısa vadede hızlı aksiyon alması ve pratik çözümler üretmesi onu kıymetli kılıyor. Oyunla ilgili çok basit ama çözümleyici yöntemleri var ve bu ligi de çok iyi tanıyor. Beşiktaş için en doğru tercih olduğunu düşünüyorum.”Yalçın’ın ilk sınavı olacak Alanyaspor maçı için de yorum yapan Beşer, şu ifadeleri kullandı:Hayri Beşer:“Alanyaspor’un da durumu çok iyi değil, bir puanla gidiyor. Beşiktaş da iyi durumda değil ama herhalde artık bambaşka bir Beşiktaş izleriz. Sergen Yalçın’ın Beşiktaş’ını göreceğiz.”“Orkun ve Ndidi’den vazgeçmez”Takım kadrosu hakkında da görüşlerini dile getiren Beşer, özellikle orta sahadaki isimlerin önemine vurgu yaptı:Hayri Beşer:“Orta sahadaki korelasyon değişmez. Orada Orkun var, Ndidi var. Ndidi’den asla vazgeçmez. Orkun, Rafa Silva gibi isimleri doğru kullanmak önemli. Ama eksikler de var. Savunmada Paulista olmayacak. Rıdvan da kadroya alınmamış bildiğim kadarıyla.”Hayri Beşer, sağ bek pozisyonunda görev yapan oyuncu Svensson hakkında da dikkat çeken sözler söyledi:Hayri Beşer:“Svensson üzerinde çok uğraşılıyor, ‘yeterli değil’ deniliyor. Ama ben Sergen Yalçın’ın ona sahip çıkacağını düşünüyorum. Daha önce herkes ‘Ersin’le devam edilmez’ derken Ersin’le devam edip şampiyonluk yaşamıştı. Aynı tavrı Svensson konusunda da göstereceğini ve bu oyuncuya haksızlık edildiğini düşünüyorum. Beşiktaş’ın sağ beki olamaz denilen oyuncu pekâlâ oluyor. Beşiktaş’ın total istikrarsızlığına bakınca Svenson fazlasıyla istikrarlı bile diyebiliriz.”duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..