Aaryan
Forum Üyesii
Emre Gönülşen: ''Bilmiyorum ne kadar katılacaksın Tayfun abi ama maçın skoru Beşiktaş'ın ama oyunun büyük bölümünü Kocaelispor'un kazandığı bir müsabaka izledim ben. Tayfun Bayındır: ''Bence doğru bir teşhis. Maç kaç kaç bitti? 3-1 Beşiktaş'ın galibiyetiyle bitti. İyi bir skor mudur sence 3-1? gayet iyi bir skor maçtan sonra. Emre Gönülşen: ''Maçı izlemeyen biri için 3-1 iyi bir skor diyebilir.''Tayfun Bayındır: ''Gayet maçtan sonra Sergen Yalçın'ın açıklamalara bakın yine küçük çapta da olsa bir eee ne diyebiliriz? Şikayet de var.''Emre Gönülşen: ''Buraları kayıpsız geçmemiz önemli diyor.''Tayfun Bayındır: ''Ben orada değilim. Ben şuradayım. Yine aynı söylemle oturdu masaya. 'Bu takımı ben kurmadım'a getirdi. Açıklamalarına bak o var. Ben geldim hazırdı. Benim takımım değil noktasında yani aslında artık Sergen Yalçın'ın takımı ve bu tür ne diyeyim yaklaşımları da artık biraz kenara bırakmak gerekiyor. Ben ben öyle düşünüyorum. Bu saatten sonra yapabileceğiniz bir şey yok. Sorumluluğu aldınız iyi de işler yapmaya başladınız. Bence oraya biraz bırakmak gerekiyor. Ama açıklamalarından çok net olarak bir bu takımın 20 dakikasına sahip çıktığını da görebiliyorsunuz. Yani sahip çıkmak derken şunu kastediyorum. 20 dakika benim istediğim gibi oynayabiliyorlar. 20 dakika sonraki süreçte benim istediğim gibi oynayamıyorlar. Çünkü benim kadrom yok. Çünkü savunma bloğu sorunlu. Savunma bloğu çok uzun süredir sorunlu zaten. Çözmeye çalışıyor göründüğü kadar. Ama asıl bence başka bir şey daha var. Senin açılışı ifade ettiğin biçiminde sahada eğer kontrollü oynamaya çalışan, iyi pas yapan, bu pasın hızını da yükselten bir takım varsa ki Kocaeli bence 20-25 dakika bunu çok iyi yaptı, o zaman böyle bayağı dirençli bir takım çıkıyor karşınıza. Hatta zaman sizi çok zor anlar da yaşatıyor. üncü golü artık maç bitmiş noktasındaki şans golü olarak gibi kabul edebiliriz ama 2-1'lik süreç içinde bence, Kocaelispor acayip bir süre kök söktürdü deplasmanda oynamasına rağmen.'' duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..